Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Barcelona a încercat un transfer-şoc: superstarul care a refuzat tricoul cu numărul lui Messi şi mutarea pe Camp Nou

BOMBĂ! Barcelona a încercat un transfer-şoc: superstarul care a refuzat tricoul cu numărul lui Messi şi mutarea pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani), superstarul lui PSG, a refuzat transferul la FC Barcelona şi ocazia de a prelua de la Leo Messi (33 de ani) numărul 10, făcut celebru pe Camp Nou de fotbalişti cu nume uriaşe. Kylian Mbappe e considerat de mulţi specialişit urmaşul cu drepturi depline al lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, iar francezul a refuzat propunerea de a semna cu Barcelona, contactat fiind de Joan Laporta, unul dintre favoriţii la alegerile prezidenţiale de pe 24 ianuarie.

Kylian Mbappe a refuzat transferul la Barcelona şi tricoul cu numărul 10 de la Messi! Barcelona încercat să dea lovitura

Joan Laporta, fost preşedinte al Barcelonei din perioada 2003-2010, este unul dintre favoriţi la alegerile prezidenţiale de pe 24 ianuarie şi are un proiect important pentru redresarea trupei de pe Camp Nou. Una dintre loviturile încercate de Laporta a fost transferul lui Kylian Mbappe de la PSG, pe care avocatul catalan l-a contactat pentru a testa interesul său pentru o mutare pe Camp Nou.

Diario Gol scrie că, din păcate pentru Laporta şi pentru Barcelona, primul semnal dat de Kylian Mbappe a fost negativ. Sursa citată scrie că francezul, campion mondial în 2018, a refuzat transferul la Barcelona şi ocazia de a prelua numărul 10 de la Leo Messi. În eventualitatea în care Kylian Mbappe ar fi acceptat să se transfere pe Camp Nou, cel mai probabil Leo Messi ar fi fost lăsat să plece de Joan Laporta.

Joan Laporta încearcă o lovitură de genul celei pe care a dat-o cu Ronaldinho, în 2003, care a dat startul unui nou ciclu de performanţe incredibil la FC Barcelona. Diario Gol susţine că Mbappe n-a fost de acord cu propunerea lui Laporta pentru că o vede pe Barcelona în cădere liberă. Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022.



În orice caz, ca să-şi permită transferul lui Kylian Mbappe, Barcelona ar trebui mai întăi să vândă un jucător important pentru a face rost de bani. Antoine Griezmann, Philippe Coutinho sau Frenkie de Jong sunt printre cei mai vandabili fotbalişti de pe Camp Nou.

Totuşi, Joan Laporta are o listă de jucători pe care vrea să-i aducă la FC Barcelona în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale. David Alaba (Bayern), Marco Verratti (PSG), Erling Haaland (Borussia Dortmund), Eric Garcia (Manchester City) şi Eduardo Camavinga (Rennes).

Afla mai multe despre: barcelona transfer kylian mbappekylian mbappe transfer barcelona leo messikylian mbappe refuz transfer barcelonakylian mbappe leo messi 

viewscnt
Articole similare