Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Barcelona transferă un star de la Real Madrid, la ordinul lui Messi. Anunţ de ultim moment: "Trădează ca Figo"

BOMBĂ! Barcelona transferă un star de la Real Madrid, la ordinul lui Messi. Anunţ de ultim moment: "Trădează ca Figo"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să transfere un jucător de la Real Madrid, anunţă spaniolii.

Este vorba despre mijlocaşul Dani Ceballos, acum împrumutat de Real Madrid la Arsenal Londra. Fotbalistul spaniol, care a mai fost dorit de FC Barcelona şi în 2017, înainte să semneze cu Real Madrid, a fost cerut la echipă chiar de către Lionel Messi, scrie Don Balon.

"Barcelona vrea să o distrugă pe Real Madrid din interior. Şi cum altfel decât prin transferul unui jucător de la Real Madrid, făcând ceea ce Real Madrid a făcut prin transferul lui Figo, dar la o scală mai mică. Figo a plecat de la Barcelona, unde era idolul fanilor şi căpitanul echipei", notează Don Balon.

Conform sursei amintite, starul argentinian a luat legătura cu preşedintele grupării catalane, Josep Maria Bartomeu, căruia i-a transmis să îl transfere pe Dani Ceballos.

Totuşi, cum negocierile cu Real Madrid ar fi imposibile, catalanii plănuiesc să aştepte ca Dani Ceballos să fie vândut de Real Madrid la o altă o echipă, poate chiar la Arsenal, cu toate că "tunarii" nu au opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului, atunci când îi expiră împrumutul. Apoi, Barcelona ar urma să înceapă tratativele pentru transferul fotbalistului dorit de Lionel Messi pe Camp Nou.

Ceballos nu regretă plecarea de la Real Madrid

Real Madrid s-a despărţit în această vară de Dani Ceballos (23 de ani), iar fotbalistul ajuns în Premier League, la Arsenal, pare să nu aibă niciun regret că a plecat de pe "Santiago Bernabeu".

Ceballos a fost împrumutat de Real Madrid la Arsenal pentru un sezon şi deja se felicită pentru decizia luată. La Londra i s-a acordat numărul 8, purtat până în vară de Aaron Ramsey. Cotat la 45 de milioane de euro, mijlocaşul pare să îşi fi şters din memoria ultimele sezoane petrecute pe "Santiago Bernabeu".

"Pentru mine era clar că trebuia să plec. În acest moment sunt unde trebuie şi sunt fericit. Trebuia să plec, să joc şi să mă bucur de fotbal, pentru că în ultimii doi ani nu am făcut-o. Am luat decizia cea bună, dovada este că acum sunt la naţionala Spaniei", a declarat Dani Ceballos, potrivit Marca.

Ceballos are deja nouă selecţii la prima reprezentativă a Spaniei şi a reuşit să marcheze pentru "Furia Roja". El a fost transferat de Real Madrid de la Betis Sevilla în 2017, după ce a impresionat la Campionatul European U21. Chiar dacă nu a jucat foarte mult în tricoul Los Blancos, cota mijlocaşului a crescut radical, iar el şi-a trecut în palmares un trofeu UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare