Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA bombelor în fotbalul mondial! Messi a uitat de prietenia cu Suarez şi a cerut transferul înlocuitorului uruguayanului

BOMBA bombelor în fotbalul mondial! Messi a uitat de prietenia cu Suarez şi a cerut transferul înlocuitorului uruguayanuluigalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a cerut transferul conaţionalului său Sergio Aguero la FC Barcelona, informează presa internaţională.

Anunţul a fost făcut de Mirror, care notează că Leo Messi s-a întâlnit cu noul antrenor al campioanei Spaniei, Quique Setien, şi i-a recomandat transferul coechipierului său din naţionala Argentinei.

Leo Messi a uitat de prietenia cu Luis Suarez

Conform sursei amintite, Leo Messi consideră că Aguero ar fi înlocuitorul perfect pentru Luis  Suarez, care s-a operat la genunchi şi este indisponibil în următoarele patru luni. Ajuns la 32 de ani, În acest sezon, Luis Suarez a jucat în 23 de meciuri pentru FC Barcelona şi a înscris 14 goluri.

Manchester City, dispusă să-l lase să plece pe Aguero

Atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero, îşi încheie contractul cu "cetăţenii" la finalul sezonului viitor, iar actuala campioană din Premier League este dispusă să îl lase să plece, anunţă presa engleză.

Potrivit Daily Mail, conducerea clubului Manchester City îi va permite lui Aguero să plece când îşi doreşte de pe Etihad Stadium, graţie performanţelor fantastice izbutite de atacantul argentinian în tricoul formaţiei engleze.

Atacantul în vârstă de 31 de ani mai are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor, iar oficialii clubului consideră că atunci va fi momentul potrivit pentru o despărţire, susţine sursa amintită, mai ales că Aguero a recunoscut în trecut că şi-ar dori să îşi încheie cariera la clubul copilăriei sale, Independiente.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare