Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Borja Valle semnează cu formaţia patronată de un om de afaceri cu avere de 50 de miliarde de euro!

BOMBĂ! Borja Valle semnează cu formaţia patronată de un om de afaceri cu avere de 50 de miliarde de euro!

Dinamo București

Comentarii

Potrivit presei spaniole, fostul atacant de la Dinamo, Borja Valle, pare aproape de o înţelegere cu Real Oviedo, formaţie patronată de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Borja Valle a plecat de la Dinamo, dar a lăsat o impresie bună în fotbalul românesc. Atacantul care a marcat probabil golul sezonului în Liga 1, va sta pe margine foarte puţin timp, pentru că mai multe echipe din Spania şi-au manifestat deja interesul pentru el.

Borja Valle dă lovitură după plecarea de la Dinamo

Fosta sa echipă, Deportivo la Coruna este interesată să-l aducă pe Valle înapoi, în timp ce Ponferradina şi Real Zaragoza îi monitorizează de asemenea situaţia, cu atenţie.

Spaniolii scriu însă că Valle este aproape de un acord cu Real Oviedo, o formaţie la care a evoluat în trecut şi Marius Lăcătuş. Valle a mai jucat la Oviedo între 2014 şi 2016, perioadă în care a bifat 50 de meciuri şi 15 goluri. El ar fi recunoscut deja apropierea sa de gruparea asturiană: ”E prima mea alegere mereu, pentru că sunt îndrăgosit de club, de oraş, de fani. Să vedem ce se va întâmpla, sunt multe detalii pe care trebuie să le luăm în calcul”.

Borja Valle a plecat de la Dinamo şi a atacat conducerea clubului

Valle a părăsit-o pe Dinamo pentru că nu şi-a încasat salariile. El a atacat conducerea spaniolă de la Dinamo prin intermediul unui comunicat de presă, postat de firma care îi reprezintă interesele: ”Am mers împreună (vorbesc la plural, pentru că îmi pare rău şi am fost alături de ceilalţi jucători) fericiţi, cu multe iluzii la un club istoric, cunoscut în întreaga lume, cu suporteri incredibili. Ni s-a povestit despre un proiect pentru a redeveni o echipă mare, pentru a juca în cupele europene. După trei luni, vezi că totul era o minciună, pe care mulţi au crezut-o. Am auzit miniciuni până în ultima clipă. Nu pot să înţeleg cum există oameni care se joacă cu iluziile altora. Oameni care îi fac pe alţii să-şi schimbe vieţile, să vină într-o altă ţară ca să-i păcălească şi să nu îndeplinească nimic din ce-au spus. Astăzi, Borja Valle a încetat să fie jucătorul lui Dinamo, conform regulamentelor FIFA”, se arată în comunicatul postat pe agenţia care îi reprezintă interesele şi care este deţinută de impresarul, Rodrigo Fernandez Lovelle.

Real Oviedo, clubul care îl vrea pe Borja Valle. Gruparea este patronată de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Probabil că Real Oviedo nu spune chiar atât de multe iubitorilor fotbalului din România. Ceea ce puţină lume ştie este că gruparea de pe Carlos Tartiere este patronată de unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii.

Los Azules se află sub patronatul Grupului Carso, un conglomerat cu sediul central în New Mexico, fondat şi condus de Carlos Slim. Recent, multi miliardarul i-a cedat grupul lui Carlos Slim Domit, fiul său cu Soumaya Domit.

Carlos Slim are o avere de 50 de miliarde de euro potrivit presei mexicane. CEO la Telmex, America Movil şi Grupo Corso, Carlos Slim (80 de ani) nu a investit insă prea mult la Real Oviedo. Deşi are o forţă financiară incredibilă, Carlos Slim s-a mulţumit să salveze clubul de la faliment. Timp de trei ani, Carlos Slim a fost cel mai bogat om al lumii, iar presa spaniolă scrie că magnatul nu are intenţia de a investi în fotbal, ci mai degrabă de a menţine pe linia de supravieţuire gruparea aragonesă. Totuşi, în noiembrie, Merca.es a anunţat că Slim a injectat 20 de milioane de euro în club.

Vezi, mai jos, golul fenomenal marcat de Borja Valle de la centrul terenului, în perioada în care a jucat pentru Dinamo Bucureşti

Afla mai multe despre: borja valledinamooviedo 

viewscnt
Articole similare