Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA care a spart vestiarul de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi când a auzit şi a pus mâna pe telefon. Cum arată acum amanta lui "Lampard de România"

BOMBA care a spart vestiarul de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi când a auzit şi a pus mâna pe telefon. Cum arată acum amanta lui "Lampard de România"galerie foto

FCSB

Comentarii

Jucătorii care semnează cu FCSB sunt ţinuţi din scurt de patronul echipei, Gigi Becali, însă, de-a lungul timpului, au fost şi fotbalişti care au avut câteva "scăpări".

Pe lângă discuţiile aprinse pe care le-a avut în ziare şi la emisiunile de televiziune din cauza iubitelor lui Cristi Tănase şi Mihai Costea, Gigi Becali a tras o sperietură serioasă în 2017, când întreg vestiarul celor de la FCSB a fost pus în pericol de Ada Hululei.

Diva s-a făcut cunoscută în showbiz după ce a fost implicată într-un scandal uriaş, totul în urma aventurii pe care a avut-o cu jucătorul botezat de Gigi Becali "Lampard de România", Ovidiu Popescu.

Becali, apel de urgenţă. Vestiarul FCSB a fost pus în mare pericol

În noiembrie 2017, în timpul meciului din Europa League dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, una dintre toaletele Arenei Naţionale s-a transformat în ring de luptă. Conform declaraţiilor date de Ada Hululei, soţia lui Ovidiu Popescu a bătut-o, cu ajutorul altor fete, după ce a aflat de relaţia de dragoste dintre fotbalistul de la FCSB şi Ada.

"Ovidiu Popescu nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi el ceva! Am fost la Medicina Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi.

Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo" , declara Ada Hululei, în 2017.

Imediat după acest eveniment, tânăra a prins curaj şi a ameninţat în presă că va ieşi să vorbească şi despre relaţiile pe care le-a avut şi cu alţi fotbalişti de la FCSB. Speriat de gândul că aceste declaraţii ar putea afecta rezultatele echipei, Gigi Becali şi-a asigurat fotbaliştii că va rezolva problema.

Până la urmă, toată lumea s-a liniştit, iar fotbaliştii de la FCSB şi-au continuat cariera fără probleme. Acum, la mai bine de doi ani de la incidentul de pe Arena Naţională, Ada Hululei s-a făcut şi mai sexy. Aşa cum cancan.ro a descoperit, tânăra şi-a pus silicoane şi şi-a înnebunit fanii pe reţelele de socializare.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#saturday

A post shared by Alexandra Hululei (@adahulu) on

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare