Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Ce clauză secretă are Victor Piţurcă în contractul cu Craiova! Suma COLOSALĂ pe care o primeşte dacă va fi dat afară

BOMBĂ! Ce clauză secretă are Victor Piţurcă în contractul cu Craiova! Suma COLOSALĂ pe care o primeşte dacă va fi dat afară
Comentarii

Sosirea lui Victor Piţurcă la Craiova a surprins pe toată lumea! Tehnicianul a declarat că vrea să câştige titlul şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor cu Universitatea, iar pentru a obţine aceste lucruri şi-a făcut un contract beton.

Chiar dacă la capitolul salariu a preferat o remuneraţie decentă, doar 200.000 de euro pe sezon, Victor Piţurcă şi-a pus câteva clauze în contract absolut senzaţionale.

În cazul în care va câştiga titlul, Piţurcă va primi un bonus de 500.000 de euro, iar dacă Ştiinţa va ajunge în grupele UCL atunci Piţi va mai încasa încă un milion de euro.

Aşa cum era de aşteptat, fostul selecţioner s-a asigurat şi în cazul în care va fi dat afară de la Craiova. Dacă Mihai Rotaru va dori să-l îndepărteze înainte de terminarea contractului, Piţurcă va fi despăgubit cu 1,5 milioane de euro, după cum scrie Spynews.

Afla mai multe despre: piturcacraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare