Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! CFR Cluj a vândut un fotbalist la o echipă din grupele Ligii Campionilor. Pierdere uriaşă pentru Dan Petrescu. Cu cine a semnat

BOMBĂ! CFR Cluj a vândut un fotbalist la o echipă din grupele Ligii Campionilor. Pierdere uriaşă pentru Dan Petrescu. Cu cine a semnat

CFR Cluj

Comentarii

Un fotbalist al campioanei CFR Cluj a semnat cu Başakşehir, campioana din Turcia, şi va juca în grupele Ligii Campionilor! Damjan Djokvovic a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, anunţă presa turcă. Mijlocaşul croat pleacă din Gruia, iar CFR Cluj va trebui să se descurce fără el în partida din preliminarii cu Dinamo Zagreb!

Damjan Djokvovic a semnat cu Başakşehir. Pierdere uriaşă pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj!

Dan Petrescu pierde încă un jucător important de la CFR Cluj, după ce a rămas fără Cristi Manea, George Ţucudean, Giedrius Arlauskis sau Lacina Traore. CFR Cluj rămâne şi fără Damjan Djokovic, croatul pe care, conform presei din Turcia, l-a vândut la Başakşehir, campioana din sezonul trecut al Superligii, şi va juca în grupele Ligii Campionilor. Mijlocaşul şi-a pus semnătura pe un contract valabil doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, dacă totul va decurge bine.

 

CFR Cluj l-a vândut pe Djokovic la Başakşehir. Câţi bani au plătit turcii

"Transferurile continuă pentru Başakşehir, noua campioană a Superligii din Turcia. Trupa din Istanbul a ajuns la una cord cu Damjan Djokovic, cu care a negociat de ceva timp. Experimentatul jucător, care a mai fost dorit de Gaziantep FK şi Goztepe, a semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Başakşehir plăteşte 500.000 de euro!", este informaţia oferită de turci.

La CFR Cluj din 2017, pentru a doua aventură în Gruia, Damjan Djokovic a pus umărul din plin la marile performanţe reuşite de echipa lui Dan Petrescu. Croatul a câştigat trei titluri de campion la rând şi a ajuns până în 16-imile Europa League în sezonul trecut, unde CFR a fost eliminată de FC Sevilla, câştigătoarea competiţiei. Acum, CFR Cluj l-a vândut pe Djokovic la Başakşehir, echipă care joacă în grupele Ligii Campionilor. 

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 2022 e anul până când mai avea contract mijlocaşul croat cu CFR Cluj

CFR l-a vândut pe Djokvovic la Başakşehir. Dan Petrescu a pierdut încă un jucător de bază

Astfel, continuă plecările de la CFR Cluj. Campioana României a rămas, după ce a câştigat al treilea titlu la rând în Liga 1, fără mai mulţi jucători de bază. Pe rând, George Ţucudean, Giedrius Arlauskis, Cristi Manea, Jesus Fernandez sau Lacina Traore şi-au terminat contractele pe care le semnaseră şi au părăsit formaţia din Gruia. La această listă se adaugă acum şi Damjan Djokovic, pe care CFR Cluj l-a vândut la Başakşehir. Dan Petrescu va trebui să găsească repede soluţii, mai ales că se apropie meciul cu Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. 

Marius Şumudică l-a dorit pe Damjan Djokovic la Gaziantep FK, CFR s-a opus

Damjan Djokovic nu e la prima ofertă pe care o primeşte din Turcia. Marius Şumudică, antrenorul lui Gaziantep FK, a vrut să-l transfere la echipa sa pe mijlocaşul croat în perioada de transferuri din iarnă. Însă, clubul turc nu a ajuns la nicio înţelegere cu CFR Cluj. Marius Şumudică a vorbit despre dorinţa de a-l transfera pe Damjan Djokovic.

CFR Cluj a refuzat să negocieze vânzarea lui Damjan Djokovic, care joacă în Gruia din 2017.

"Nu se pune problema, a căzut, eu nu am avut nicio discuţie, nu ştiu, s-au supărat cei de la CFR, am văzut. Eu am spus că e un jucător interesant, cei de la Gaziantep m-au întrebat despre Djokovic, am spus că e un jucător interesant, un jucător care ar putea să joace în campionatul Turciei, pentru că nu e uşor să joci în Turcia, este foarte greu din punctul meu de vedere", spunea Marius Şumudică la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: damjan djokovic basaksehir transferdamjan djokovic cfr clujdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare