Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Contract până în 2027 şi salariu din altă galaxie! Ofertă-monstru pentru Neymar

BOMBĂ! Contract până în 2027 şi salariu din altă galaxie! Ofertă-monstru pentru Neymar

PSG

Comentarii

Neymar Jr. (29 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, are ofertă clară să rămână la PSG, club care i-a pus un contract cu cifre incredibile în faţă. Viitorul brazilianului e incert, cu contractul său care expiră în vara lui 2022 şi cu Barcelona interesată să-l readucă pe Camp Nou. Neymar e cel mai scump fotbalist din istorie.

Contract fabulos pentru Neymar! PSG îi pune în faţă o nouă înţelegere: cifre monstruoase

PSG s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, unde va întâlni pe Manchester City, iar şefii de pe Parc des Princes vor să profite de atmosfera bună din cadrul lotului şi să-i ofere prelungirea contractului lui Neymar. Presa din Franţa a scris de mai mult timp despre această mişcare şi a anunţat că părţile sunt înţelese, lipsind doar semnătura, însă până în prezent brazilianul nu a "dat cu pixul".

Momentul se apropie, susţin cei de la L'Equipe, care au aflat ce contract îi pune în faţă PSG lui Neymar. Potrivit sursei citate, PSG e gata să-i ofere lui Neymar o înţelegere valabilă până în vara lui 2027, pe când acesta va avea 35 de ani. Pe lângă durată, salariul lui Neymar ar creşte şi el. În prezent, acesta încasează 36 de milioane de euro pe sezon, iar odată cu noul contract ar urma să încaseze 40 de milioane de euro anual.

De partea cealaltă, Neymar mai are şi varianta revenirii la Barcelona, care nu-i va putea satisface pretenţiile financiare, având în vedere că se află într-o situaţie precară din punct de vedere bănesc. Joan Laporta, noul preşedinte de pe Camp Nou, îl place pe Neymar şi ar prefera să-l readucă pe brazilian gratis, în vara lui 2022.

Neymar vrea să joace din nou cu Messi: "Sper să se întâmple sezonul viitor!"

Spre finalul lui 2020, Neymar făcea o declaraţie interpretabilă după un meci cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor. Atunci, brazilianul care a jucat pentru Barcelona din 2013 până în 2017 a spus că îşi doreşte să facă din nou echipă cu Messi, iar acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Pe moment, declaraţia a fost interpretată ca şi cum Messi ar urma să semneze cu PSG şi se părea că aşa va fi, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

Afla mai multe despre: neymarcontractofertapsgcifre 

viewscnt
Articole similare