Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă cu ceas la Poli Iaşi! Nicolo Napoli ameninţă cu plecarea din Copou. Motivele pentru care italianul şi-a făcut bagajele

Bombă cu ceas la Poli Iaşi! Nicolo Napoli ameninţă cu plecarea din Copou. Motivele pentru care italianul şi-a făcut bagajele

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli, proaspăt instalat pe banca tehnică a lui Poli Iaşi, are gânduri de plecare din Copou, unde apele sunt foarte agitate!

Poziţia în clasament face ca situaţia să fie foarte grea la Poli Iaşi. Formaţia este pe ultimul loc în clasamentul din Liga I, cu doar 19 puncte. Napoli nu a fost a mulţumit de vestiar, în ciuda ultimul succes cu Dinamo, 1-0, şi ar fi solicitat o întâlnire cu primarul Mihai Chirică, însă acesta fiind plecat din oraş a tot amânat, iar antrenorul italian şi-ar fi pierdut răbdarea şi a anunţat conducerea clubului că doreşte să plece de la echipă, anunţă Pro Sport. 

La auzul veştii, Chirică a mers sâmbătă la Iaşi şi în urma discuţie cu Nicolo Napoli a stabilit că îşi va face prezenţa luni în vestiarul echipei şi va ţine un discurs pentru a-i motiva pe jucători. 

Antrenorul Nicolo Napoli a recunoscut că are încă gânduri de plecare de la Poli Iaşi atâta timp cât în vestiar nu va fi linişte. „Am venit cu inima deschisă la Poli Iaşi şi sunt convins că putem face lucruri bune. Aştept să ne întâlnim cu toţii. Cu domnul primar, cu preşedintele, cu jucătorii, cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi. Să vedem ce se poate întâmpla, ce nu se poate întâmpla. Da, este posibil să plec. Nu pot să rămân dacă nu se ştie ce se va întâmpla. Nu pot să rămân dacă nu este linişte.

Nu pot lucra cu jucători străini care sunt nemulţumiţi de situaţia financiară. Domnul primar ne-a dat asigurări că va fi bine, iar eu cred că se poate. Dar eu vreau o siguranţă din acest punct de vedere”, a declarat pentru ProSport italianul.

Ce se va întâmpla cu Poli Iaşi dacă va ajunge în Liga 2? 

Greu de spus. Ciprian Paraschiv, preşedintele formaţiei, spune că bugetul echipei va fi extrem de afectat: „Din punctul meu de vedere exclud această variantă a retrogradării, pentru că financiar va fi extrem de greu în privinţa bugetului. Nu vor mai fi banii din drepturile tv, care asigură grosul finanţării cluburilor de Liga 1. Pe de alta parte la Liga 2 este permisă finanţarea din partea oficialităţilor publice pentru că nu este considerat fotbal profesionist", a declarat Ciprian Paraschiv, pentru Realitatea Sportivă.

În următoarea etapă, ieşenii se vor duela cu Academica Clinceni. Meciul fiind programat vineri, de la ora 17:30 în direct pe Telekom Sport 1 şi livetext pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: nicolo napolipoli iasi 

viewscnt
Articole similare