Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba de la miezul nopţii! U Craiova a dat lovitura în ultimele minute de mercato şi a luat un fotbalist de Champions League

Bomba de la miezul nopţii! U Craiova a dat lovitura în ultimele minute de mercato şi a luat un fotbalist de Champions League
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, luni seară, cu puţin timp înaintea încheierii perioadei de mercato în Europa, transferul fundaşului sârb Uros Cosic, de la AEK Atena.

"Cu 30 de minute înainte să se închidă perioada de transferuri, Uroš Ćosić a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an şi este noul nostru fundaş central.

Campion al Greciei cu AEK Atena, a înfruntat sezonul trecut în UEFA Champions League formaţii precum Bayern Munchen, Ajax Amsterdam şi Benfica Lisabona. Bine ai venit în familia Ştiinţei, Uroš şi mult succes în tricoul alb-albastru!", se precizează în comunicat.

U Craiova transferă pe bandă rulantă, după venirea lui Piţurcă

Uros Cosic, în vârstă de 26 de ani, este cel de-al treilea transfer făcut de olteni, după numirea lui Victor Piţurcă în funcţia de antrenor. Andrei Ivan şi Alexandru Măţel sunt ceilalţi doi jucători ajunşi în această perioadă în Bănie.

Cosic şi-a început cariera la ŢSKA Moscova, după care a mai evoluat la Pescara, Frosinone, Empoli şi AEK Atena.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare