Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ de ultimă oră la FCSB! Becali îl vinde pe Florin Tănase şi dă o nouă lovitură istorică în Liga I: "Asta mi-a transmis clar"

BOMBĂ de ultimă oră la FCSB! Becali îl vinde pe Florin Tănase şi dă o nouă lovitură istorică în Liga I: "Asta mi-a transmis clar"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a luat gândul de la un nou titlu în Liga I, iar acum Gigi Becali a început să îşi pregătească transferurile pentru sezonul următor.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu în Liga I, iar actualul sezon pare şi el compromis, cel puţin în campionat. După primele patru etape disputate din play-off, echipa patronată de Gigi Becali se află la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar ultima speranţă a roş-albaştrilor rămâne Cupa României.

FCSB s-a impus în prima manşă a semifinalelor cu 3-0 în deplasarea de la Dinamo şi, cel mai probabil, o va întâlni pe Sepsi în finala competiţiei, după ce echipa pregătită de Leo Grozavu s-a impus în turul cu Poli Iaşi, scor 5-1.

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Florin Tănase, aproape de plecare

Evident, principalul obiectiv al lui Gigi Becali, în fiecare sezon, este titlul în Liga I, astfel că latifundiarul din Pipera a început negocierile pentru transferurile pe care le va realiza în această vară. Pentru a reuşi să-i transfere pe cei pe care îi urmăreşte, Gigi Becali trebuie să şi vândă în perioada de transferuri care va începe la finalul acestui sezon.

Pe lângă Florinel Coman şi Dennis Man, jucători care sunt urmăriţi de cluburi importante din Europa, precum Sheffield United, Fiorentina, Atalanta, Fenerbahce sau Feyenoord, FCSB se poate despărţi şi de Florin Tănase. Căpitanul roş-albaştrilor are mai multe oferte din afara continentului şi poate pleca de la echipă, după cei patru ani petrecuţi la FCSB.

Aşa cum a recunoscut chiar şi impresarul Ioan Becali, Florin Tănase este dorit de la cluburi din MLS, cluburi care îi pot satisface pretenţiile financiare lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB aşteaptă suma de cinci milioane de euro pentru a se despărţi de mijlocaşul de 25 de ani.

"Gigi Becali mi-a transmis că vrea 5 milioane de euro pe Florin Tănase. Eu sper să-i aduc suma asta sau una cât mai apropiată.

Nu pot să văd dau numele echipelor la care l-am propus pe Tănase. Pot să vă spun însă campionatele: SUA, Canada, China şi Turcia. O să vedem acum ce şi unde se leagă” , a declarat Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare