Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bomba din ziua demiterii! Marius Şumudică, OUT după o şedinţă pe Zoom cu primarul şi preşedintele! Românul, umilit de faţă cu toată lumea: "În locul tău..."

Bomba din ziua demiterii! Marius Şumudică, OUT după o şedinţă pe Zoom cu primarul şi preşedintele! Românul, umilit de faţă cu toată lumea: "În locul tău..."
Comentarii

Marius Şumudică a fost dat afară de la Gaziantep, după cea mai bună perioadă a echipei sub comanda sa de când a preluat-o, în iunie 2019. La o zi distanţă, turcii au dezvăluit că discuţia decisivă a avut loc pe platforma Zoom, la care au participat conducătorii de la Gaziantep şi conducători locali ai municipalităţii.

Paradisul de la Gaziantep s-a terminat odată cu înfrângerea suferită de echipă pe terenul lui Sivasspor, scor 2-1. Antrenorul român a izbucnit la adresa conducerii, care a dorit o reducere a salariului său pentru ca înţelegerea să fie reînnoită, iar schimbarea a avut loc duminică seară. În acest moment, Gaziantep se află pe locul al patrulea, cu 31 de puncte, o clasare nesperată, în condiţiile în care Marius Şumudică avea drept obiectiv clasarea printre primele 10 cluburi din Turcia. 

Marius Şumudică, dat afară după o întâlnire pe Zoom! Conducătorii din Gaziantep au decis

Ies la iveală detalii din timpul şedinţei decisive, în urma căreia contractul lui Marius Şumudică a fost încheiat, cu Gaziantep. O stare de tensiune a planat asupra clubului mai multe zile la rând. Cele două părţi s-au acuzat reciproc. Conducerea clubului a susţinut că antrenorul român îşi forţează norocul, în timp ce Marius Şumudică s-a simţit nedreptăţit, întrucât a simţit că nu îi sunt recunoscute meritele. Situaţia s-a rezolvat cu îndepărtarea antrenorului român. 

Conform publicaţiilor Sporx şi Milliyet, care citează publicaţia Gaziantep Gunes, o şedinţă a fost organizată pe Zoom, în ziua în care Marius Şumudică a fost dat afară. 

La aceasta au asistat primarul oraşului Gaziantep, Fatma Sahin, preşedintele de onoare al clubului Gaziantep, Adil Konukoglu, preşedintele clubului Gaziantep, Mehmet Büyükekşi, vicepreşedintele Mahsum Altunkaya, dar şi alţi conducători, şedinţa fiind condusă de guvernatorul Davut Gul. La finalul şedinţei, cele mai importante persoane din Gaziantep au convenit că Marius Şumudică trebuie să plece, din cauza declaraţiilor nepotrivite. 

Preşedintele de onoare de la Gaziantep, cel mai vehement: "În locul lui Şumudică nu aş mai fi urcat în autocar"

Declaraţiile pe care Marius Şumudică le-a făcut la finalul meciului cu Sivasspor au fost cele care i-au fost fatale. Totuşi, Marius Şumudică s-a apărat, la câteva zile distanţă, şi a susţinut că doar a glumit.

De departe, cel mai vehement, la şedinţa de pe Zoom, a fost preşedintele de onoare al clubului Gaziantep, Adil Konukoglu, cel care a tunat de faţă cu conducătorii din Gaziantep: "Dacă aş fi fost în locul lui Marius Şumudică, nu mă mai urcam în autocar la Sivas să mă întorc în Gaziantep. Declaraţiile lui sunt de neacceptat", a spus oficialul, conform surselor citate. 

Vicepreşedintele de la Gaziantep, delegat să-l dea afară pe Marius Şumudică

Odată terminată şedinţa de pe Zoom, conducătorii din Gaziantep l-au delegat pe vicepreşedintele Mahsum Altunkaya să se întâlnească împreună cu Marius Şumudică şi colaboratorul său, Sener Gencturc, pentru a fi anunţată decizia. Discuţia dintre oficial şi Marius Şumudică a durat 45 de minute,  românul fiind anunţat şi care e motivul pentru care e dat afară, în jurul orei 16:00, duminică. 

Prima reacţie a lui Marius Şumudică. Unde poate ajunge antrenorul român după Gaziantep

"A fost totul amiabil, înţelegere amiabilă. Azi (n.r. duminică), la ora 13:00, ei au avut o şedinţă înainte, iar la ora 17:00 am discutat şi am luat de comun acord această decizie. Trebuie să-mi rezolv situaţia fianciară aici, nu vreau să se lege nimeni de absolut nimic", a susţinut Marius Şumudică pentru Telekom Sport. 

După plecarea de la Gaziantep, Marius Şumudică ar putea ajunge la Al Shabab, în Arabia Saudită, unde ar primi un salariu mai mare decât în Turcia. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica zoommarius sumudica gaziantepmarius sumudica plecare gaziantepzoomzoom gaziantepmarius sumudica intalnire zoomgaziantepturciamarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare