Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Dinamo, la un pas să fie preluată de Borcea. Piţurcă a fost propus antrenor. Salariul uriaş cu care a fost atras

BOMBĂ! Dinamo, la un pas să fie preluată de Borcea. Piţurcă a fost propus antrenor. Salariul uriaş cu care a fost atras

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut dezvăluiri incendiare, în direct la Telekom Sport.

Dumitru Dragomir a mărturisit că a fost cât pe ce să preia clubul Dinamo împreună cu alţi opt oameni, printre care Cristian Borcea, Nicolae Badea, Gigi Neţoiu şi Viorel Cataramă. S-a întâmplat în toamna anului trecut, atunci când Viorel Cataramă a fost acuzat că, prin anunţul că vrea să preia Dinamo, îşi face campanie pentru alegerile prezidenţiale. În spatele omului de afaceri ar fi stat, însă, încă opt oameni. Printre aceştia s-ar fi numărat şi Negoiţă, care ar fi urmat să rămână în club.

"Era gata gata, gata să luăm Dinamo acum 3-4 luni în urmă"

"Îl puneam pe Piţurcă antrenor... Era gata gata, gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci cu Cataramă... L-au făcut pe Cataramă că face treaba asta să cumpere Dinamo pentru campanie. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Badea, Borcea, Neţoiu, Cataramă, eu, Negoiţă. (...) Punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea şi el, nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi", a dezvăluit Dumitru Dragomir, la Telekom Sport.

Dragomir a spus, apoi, că înţelegerea era ca el să fie preşedintele clubului, iar Victor Piţurcă, antrenor: "Le-am spus că eu sunt conducător, mă pricep la fotbal. Cum să nu vrea (n.r. - Victor Piţurcă)? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an în România? Şi el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor?".

Dumitru Dragomir a explicat şi motivul pentru care afacerea a picat: "Cred că eu i-am convins, până la urmă, să nu se bage. Când am văzut că nu sunt dispuşi să pună <<a la long>> bani... (n.r. - întrebat dacă Piţurcă punea) Nu, Piţurcă nu băga bani".

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare