Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Discuţia secretă a lui Ronald Koeman cu un fotbalist de la Liverpool, pe care-l vrea la FC Barcelona. Catalanii îl pot lua gratis de pe Anfield

BOMBĂ! Discuţia secretă a lui Ronald Koeman cu un fotbalist de la Liverpool, pe care-l vrea la FC Barcelona. Catalanii îl pot lua gratis de pe Anfield

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) s-a pus serios pe treabă de când a fost numit antrenorul Barcelonei. Olandezul are deja în plan şi transferuri, iar printre numele pe care le doreşte Koeman pe Camp Nou este şi cel al lui Georginio Wijnaldum (29 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din angrenajul lui Jurgen Klopp, la Liverpool.

Wijnaldum, care mai are contract cu Liverpool doar până în vara lui 2021, e dorit de Ronald Koeman la FC Barcelona şi, susţin olandezii de la AD, noul antrenor al Barcelonei a discutat deja cu jucătorul şi i-a transmis faptul să nu-şi prelungească actuala înţelegere cu "cormoranii" pentru a veni liber de contract pe Camp Nou, vara viitoare. Koeman şi Wijnaldum au lucrat împreună la naţionala Olandei.

Georginio Wijnaldum este foarte apreciat de antrenorul Koeman, care l-a folosit foarte mult în mandatul său de la echipa naţională.

Potrivit jurnalistului Kaveh Solhekol, de la SkySports, Barcelona n-a făcut o ofertă, dar Koeman îl place foarte mult pe Wijnaldum, iar acesta nu discută, momentan, cu şefii de pe Anfield Road pentru prelungirea contractului. Întocmai ce i-ar fi cerut, potrivit olandezilor de la AD, Ronald Koeman.

Fotbalistul olandez e omul care a marcat două goluri în celebrul meci de coşmar pentru FC Barcelona de sezonul trecut din Liga Campionilor, 0-4 pe Anfield cu Liverpool. Atunci, mijlocaşul a marcat de două ori şi a ajutat-o pe Liverpool în drumul său spre finala de la Madrid.

Wijnaldum s-a transferat pe Anfield Road în 2016, la insistenţele lui Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor". De atunci, acesta a jucat 186 de meciuri pentru Liverpool, a marcat de 19 ori şi a livrat 16 pase de gol. În sezonul trecut, Wijnaldum a strâns 47 de meciuri şi a marcat de şase ori, în toate competiţiile.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Georginio Wijnaldum în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ronald koemangeorginio wijnaldumtransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare