Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ după Euro U21! Transferul vieţii pentru un titular din naţionala lui Rădoi! Suma propusă e uriaşă. Puşcaş, dorit şi el

BOMBĂ după Euro U21! Transferul vieţii pentru un titular din naţionala lui Rădoi! Suma propusă e uriaşă. Puşcaş, dorit şi elgalerie foto

Stranieri

Comentarii

După Gică Hagi, Gică Popescu sau Adrian Ilie, Galatasaray vrea să achiziţioneze din nou fotbalişti români. Alexandru Cicâldău este ţinta principală, dar turcii scriu că şi George Puşcaş este dorit de Cim Bom Bom

Galatasaray şi-a îndreptat serios atenţia spre piaţa din România ,după primul meci de la turneul final Under 21 din Italia şi San Marino.

Mijlcoaşul Craiovei, Alexandru Cicâldău a devenit ţinta principală a turcilor scrie Sporx. Turcii îl compară pe internaţionalul român de tineret cu Luka Modric, starul de la Real Madrid: ”Ca stil de joc aduce cu Luka Modric. Galatasaray va trebui să plătească 5-6 milioane de euro pentru a-l transfera” anunţă sursa citată.

Şi George Puşcaş a intrat în atenţia lui Cim Bom Bom. Vârful cu 9 goluri la Palermo în 33 de meciuri disputate sezonul trecut ar putea ajunge la Galatasaray pentru 5 milioane de euro anunţă cei de la Sporx.

Ambii fotbalişti au primit ”undă verde” de la Fatih Terim, dar vor fi monitorizaţi în perioada următoare de cel mai titrat club din Turcia.

Alexandru Cicâldău a fost achiziţionat de U Craiova la mare luptă cu FCSB. Oltenii s-au mişcat mai repede şi mai bine şi au achitat formaţiei patronate de Gheorghe Hagi 1 milion de euro.

La un an distanţă, fotbalistul comparat de fanii oltenilor cu Luka Modric are acum o cotă de piaţă de 4 ori mai mare. Site-ul de specialitate transfermarkt.com estimează cota de piaţă a mijlocaşului în vârstă de 21 de ani la 4 milioane de euro. În martie 2018, Cicâldău era evaluat la 1 milion de euro, adică exact suma pe care a plătit-o Craiova pentru serviciile sale.

În sezonul recent încheiat, mijlocaşul a reuşit 9 pase de gol pentru coechiperii săi, dar şi 5 goluri în 43 de meciuri jucate.

”Mă bucur că mi-a crescut cota de când am venit la Universitatea. Mă bucur că i-am mulţumit pe cei de aici şi că prin rezultatele mele mi-a şi crescut cota", declara Alexandru Cicâldău la începutul anului.

Are un ”tatuaj de suflet”

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a dezvăluit care este tatuajul său de suflet. Este vorba despre chipul străbunicii sale, pe care nu o poartă doar pe corp, ci şi în suflet.

"Anul şi chipul străbunicii mele, cea care a fost lângă mine când eram foarte mic. Eram foarte mic, nu mă apucasem încă de fotbal, dar ea a stat lângă mine mereu", a explicat Alexandru Cicâldău, atunci când a fost întrebat care este tatuajul său preferat.
 

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăugeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare