Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bombă" după FCSB - Lazio! Marca anunţă un transfer stelar! Omul care face pasul carierei

"Bombă" după FCSB - Lazio! Marca anunţă un transfer stelar! Omul care face pasul carierei

La Liga

Comentarii

Cotidianul spaniol Marca scrie astăzi despre ţintele Realului pentru reformarea echipei, după un sezon mult sub aşteptări. Galacticii şi-au luat deja adio de la titlu în La Liga şi ocupă abia locul 3, la mare distanţă de liderul Barcelona, iar şefii de pe Bernabeu vor încerca o întinerire a echipei cu noi staruri.

Jurnaliştii spanioli notează că lista şefilor lui Real numără între 25 şi 30 de jucători, iar unul dintre cei aflaţi în pole-position pentru un transfer este noul star al lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic.  În vârstă de 22 de ani, mijlocaşul sârb reprezintă, în viziunea grupării blanco, prototipul perfect pentru "noul Real Madrid".

"Unul din preferaţi după ce a fost urmărit atât pe Olimpico, cât şi pe alte stadioane, este Sergej Milinkovic, mijlocaşul ofensiv al lui Lazio devenit una din senzaţiile din Serie A", notează cei de la Marca.

Integralist pe Naţional Arena



Milinkovic-Savic (foto, în duel cu Dragoş Nedelcu) a fost titular în confruntarea FCSB - Lazio, scor 1-0, din Europa League, însă în retur a rămas pe bancă pe toată durata confruntării.

Savic e însă unul din jucătorii de bază ai lui Lazio în acest sezon. Cotat deja la peste 50 de milioane de euro, mijlocaşul a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 23 de partide jucate în Serie A în acest sezon şi mai are contract cu gruparea lazială până în 2022. Astfel, Real Madrid va trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru acest transfer, mai ales că nu e singura echipă mare interesată de sârb.

55 de milioane de euro valorează în acest moment Milinkovic-Savic, conform Transfermarkt

Citeşte şi:

VIDEO | Tocmai s-a marcat GOLUL ANULUI în Liga I! Execuţie absolut superbă a lui Dimitrov. Portarul n-a avut nicio şansă


 

Afla mai multe despre: milinkovic savictransferlazioreal madrid 

viewscnt
Articole similare