Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă după Suedia - România. Un jucător a plecat de la naţională, un altul a refuzat să vorbească cu presa

Bombă după Suedia - România. Un jucător a plecat de la naţională, un altul a refuzat să vorbească cu presa
Comentarii

Tensiuni după Suedia - România, primul meci din Grupa F din preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Un jucător a plecat de la naţională, iar un altul a refuzat să vorbească cu presa, iar problemele par că se trag de la acelaşi impresar.

Chiar dacă a câştigat cu 2-1, problemele par a fi în lotul gazdelor de sâmbătă seară, de pe Friends Arena. Unul dintre cei mai importanţi jucători suedez, Emil Forsberg, a părăsit lotul după meci, informează Sportbladet. Nemulţumirile jucătorului de la RB Leipzig par a fi de la faptul că a fost schimbat în minutul 68. Între timp, federaţia suedeză de fotbal a anunţat că într-adevăr Forsberg a părăsit lotul, dar din cauza unei accidentări mai vechi. 

Un comportament atipic l-a avut şi Robin Olsen, portarul lui AS Roma, care a trecut pe la zona mixtă cu căştile pe urechi şi ochii în telefon, fără să accepte contactul cu reprezentanţii presei. 

Totuşi lucrurile ar sta de fapt altfel, iar în spatele lor ar fi un impresar pe nume Hasan Cetinkaya, care se ocupă de destinele mai multor fotbalişti suedezi, printre care şi Forsberg şi Olsen. Totodată, el este şi agentul lui John Guidetti, "uitat" de selecţioner acasă, dar şi al lui Lindelof. Jucătorul lui Manchester United nu a ajuns la lot pentru că soţia sa urmează să nască. 

Pentru Suedia urmează meciul cu Norvegia, de marţi, 26 martie. 

Afla mai multe despre: suediaromaniaemil forsberg 

viewscnt
Articole similare