Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! El pleacă înaintea lui Man şi Coman. “Perla” care l-a cucerit pe Gigi Becali, transfer de senzaţie: Galata şi cluburi din Serie A se întrec în oferte

BOMBĂ! El pleacă înaintea lui Man şi Coman. “Perla” care l-a cucerit pe Gigi Becali, transfer de senzaţie: Galata şi cluburi din Serie A se întrec în oferte

FCSB

Comentarii

U Craiova are şanse mari să-i ia faţa lui Gigi Becali, care visează de o lungă perioadă de timp transferurile lui Dennis Man şi Florinel Coman în străinătate. Sezonul foarte bun făcut de olteni şi evoluţiile unor jucători precum Valentin Mihăilă şi Alexandru Cicâldău pot aduce sume importante bugetului clubului.

FCSB şi U Craiova duc, în acest moment, o luptă şi pe piaţa transferurilor, acolo unde cei mai căutaţi jucători ai celor două echipe sunt Florinel Coman şi Dennis Man, respectiv Valentin Mihăilă şi Alexandru Cicâldău. Totuşi, un posibil titlu şi forma mai bună a jucătorilor de la U Craiova le pot determina pe cluburile din străinătate să ofere sumele de transferuri cerute de patronul Mihai Rotaru. 

U Craiova îi poate lua faţa lui Gigi Becali. Unde se poate transfera Alexandru Cicâldău

Clubul din Oltenia este lider în Liga 1, după ce a reuşit să recupereze din diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj, iar veştile bune nu se opresc aici. Cei mai importanţi jucători ai echipei sunt urmăriţi de cluburi din străinătate. Dacă pentru Valentin Mihăilă există interes din La Liga, Alexandru Cicâldău are de unde alege, anunţă presa din Italia. 

După ce în urmă cu câteva presa din Anglia a anunţat că Everton face tot posibilul pentru a-l transfera pe "Modric de România", miercuri italienii au publicat o listă cu celelalte cluburi interesate de mijlocaşul lui U Craiova. 

Tuttosport anunţă că Sassuolo, Fiorentina şi Sampdoria au intrat în licitaţia pentru internaţionalul român: „Alexandru Cicâldău este numele de pe lista lui Sassuolo. Jucătorului îi surâd şi variantele Fiorentina şi Sampdoria. În acest moment, U Craiova cere cel puţin 10 milioane de euro pentru transferul jucătorului”.

Inclusiv presa din Turcia a scris despre interesul echipelor din Italia menţionate şi, în plus, a informat despre posibilitatea ca Alexandru Cicâldău să ajungă la Galatasaray. 

  • 38 de meciuri, 15 goluri şi 8 pase decisive sunt cifrele lui Alex Cicâldău în acest sezon.

Gigi Becali a dorit să-l transfere pe Alexandru Cicâldău în 2019

La finalul primului sezon petrecut la U Craiova, imediat după EURO 2019 U21, Gigi Becali a fost pregătit pentru o adevărată lovitură în Liga 1. Finanţatorul FCSB anunţa, în urmă cu un an, că doreşte să-i achite clauza de reziliere a lui Alexandru Cicâldău, de la U Craiova. 

Condiţia transferului a fost ca Gigi Becali să-i vândă pe Florinel Coman şi Dennis Man, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum: ”Eu aş începe cu Cicâldău echipa mare. L-aş pune pe el pe tablă şi dup-aia pe ceilalţi. Eu nu îl compar cu nimeni”, spunea omul de afaceri, în 2019. 

Alexandru Cicâldău mai are contract cu U Craiova până în 2022, după ce a ajuns de la Viitorul, în 2018, în schimbul a aproximativ 1 milion de euro. 

4 milioane de euro e cota lui Alexandru Cicâldău, conform Transfermarkt.de.

 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaudennis manflorinel comantransfer alexandru cicaldaudennis manflorinel comantransferuri fcsbtransferuri u craiovagigi becali fcsbalexandru cicaldau plecare u craiova 

viewscnt
Articole similare