Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ! FCSB şi CFR Cluj se luptă cu un club din Serie A pentru transferul unui internaţional U21! Lovitura încercată de Gigi Becali şi Nelu Varga

BOMBĂ! FCSB şi CFR Cluj se luptă cu un club din Serie A pentru transferul unui internaţional U21! Lovitura încercată de Gigi Becali şi Nelu Varga

Fotbal

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Cele două formaţii din Liga 1 luptă pentru achiziţonarea internaţionalului român de tineret, Marius Marin (22 de ani), însă nu va fi deloc uşor. Un club din Serie A le creează concurenţă serioasă.

Presa internaţională anunţă că FCSB, CFR Cluj şi Genoa se luptă pentru semnătura fotbalistului român legitimat la formaţia de ligă secundă din Italia, Pisa, Marius Marin. 

Conform celor de la TransferMarketWeb.com, fotbalistul român este cotat la puţin peste 500.000 de euro, plus eventuale bonusuri de performanţă şi procente dintr-un eventual transfer. Marius Marin este om de bază în naţionala de tineret a României şi va fi prezent la turneul final din acest an, din Ungaria şi Slovenia.

Cele trei cluburi mizează pe o evoluţie foarte bună a naţionalei României la turneul final, ceea ce i-ar mări cota de piaţă a fotbalistului de la Pisa. Fotbalistul român a costat-o pe Pisa, în vara lui 2019, 400.000 de euro, bani pe care i-a plătit celor de la Sassuolo.

În acest sezon, Marius Marin a bifat 13 meciuri în Serie B la Pisa, reuşind să ofere două pase de gol. După 16 etape, Pisa este pe locul 12 în Serie B, cu 20 de puncte, la 11 puncte de locul doi, care duce direct în Serie A, şi la cinci de locul opt, ultimul care duce în play-off-ul de promovare pe prima scenă a fotbalului italian.

Marius Marin se mai află şi-n atenţia celor de la Hellas Verona, Cagliari, Torino şi Sampdoria, însă nicio ofertă conretă nu a fost trimistă pe adresa clubului din Pisa. În schimb, Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că este fanul unei strategii constuite pe baza jucătorilor români, tineri, de perspectivă, pe care ar putea obţine o sumă mare de bani în următorii ani. Exact profilul lui Marius Marin, un fotbalist lăudat atât la Pisa, cât şi la naţionala lui Adrian Mutu.

Marius Marin, comparat cu Arturo Vidal

Fotbalistul român a fost comparat în presa din Italia cu Arturo Vidal, fostul jucător al celor de la Leverkusen şi Barcelona, actualmente la Internazionale Milano.

"Marius Marin este mijlocaşul clasic, acel fotbalist capabil să joace orice rol la mijlocul terenului. O comparaţie clasică îl poate asemăna cu Arturo Vidal, fotbalistul care actualmente joacă pentru Inter”, aşa îl descriu italienii de la "Calciomercato" pe internaţionalul de tineret din România.

Crescut la Poli Timişoara, Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, achiziţionat de Sassuolo. După un prim sezon la Primavera, a fost trimis împrumut la Catanzaro, apoi la Pisa, unde a şi fost transferat definitiv, în vara lui 2019.

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...