Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ | Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK Salonic imediat după ce a luat titlul. Ce l-a nemulţumit şi unde va merge

BOMBĂ | Fernando Varela şi-a anunţat plecarea de la PAOK Salonic imediat după ce a luat titlul. Ce l-a nemulţumit şi unde va merge

Fundaşul a declarat că va părăsi noua campioană a Greciei la sfârşitul actualului sezon după ce a primit oferte de transfer din China şi Arabia Saudită, conform Pro Sport. Varela este în ultima parte a contractului şi a fost nemulţumit de oferta de prelungire pe care i-a făcut-o patronul echipei.

Fernando Varela devine liber de contract în vară şi n-a ajuns la o înţelegere cu patronul lui PAOK pentru prelungirea contractului. Potrivit ProSport, Varela câştigă 500.000 de euro pe an, a cerut 1,5 milioane de euro pe sezon, dar patronul echipei n-a vrut să-i ofere mai mult de un milion de euro pe an.

Varela era din 2016 la PAOK Salonic, iar în acest interval a jucat 118 meciuri şi a marcat 5 goluri pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Fotbalistul din Insulele Capului Verde a marcat şi în această seară în meciul care i-a adus titlul lui PAOK.

Fotbalistul de 31 de ani nu a terminat partida în teren fiind înlocuit cu Malezas. Varela a jucat până acum doar în Portugalia, România şi Grecia şi este pregătit pentru prima experienţă în afara bătrănului continent. În Liga I, Fernando a îmbrăcat tricoul celor de la FC Valsui şi FCSB. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta