Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ financiară la CFR Cluj! Transfer uriaş în La Liga pentru preferatul lui Dan Petrescu: a fost anunţată suma mutării

BOMBĂ financiară la CFR Cluj! Transfer uriaş în La Liga pentru preferatul lui Dan Petrescu: a fost anunţată suma mutării

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e pe cale să dea o nouă lovitură financiară cu vânzarea unui fotbalist care a fost reinventat de antrenorul Dan Petrescu. Campioana Românie va pierde mai mulţi fotbalişti în perioada imediat următoare, dar poate încasa o sumă importantă de pe urma unui golgheter al echipei.

CFR Cluj va suferi modificări la nivelul lotului în această perioadă. Contractele lui Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean expiră pe 30 iunie, iar situaţia lor e clară. Lituanianul s-a înţeles deja cu o echipă din zona Golfului, aşa cum a anunţat Telekom Sport, în timp ce atacantul nu a dorit să-şi mai prelugească înţelegerea până la finalul sezonului, conform anunţului făcut de CFR Cluj. 

Transfer important la CFR Cluj. Billel Omrani e dorit în La Liga, de Leganes

Atacantul reinventat de Dan Petrescu la CFR Cluj, Billel Omrani, a devenit unul dintre cei mai atractivi fotbalişti ai lui CFR Cluj, după un ultim sezon impresionant. Atacantul algerian a înscris de şapte ori în cupele europene şi de şase ori în Liga 1, iar cifrele şi prestaţiile l-au adus în atenţia echipelor din vestul Europei. 

După ce în iarnă au existat discuţii între CFR Cluj şi Sheffield United, din Premier League, acum Billel Omrani este atras cu o ofertă din La Liga.

Conform Lebuteur.com, atacantul lui Dan Petrescu a primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are şanse scăzute de a se salva de la retrogradare: "Omrani se află în vederea a mai multor cluburi din Spania şi din Premier League, în privinţa unui transfer. În plus, a fost şi în atenţia lui Sheffield United, iarna trecută". 

Cotat la 2.8 milioane de euro, Billel Omrani poate aduce o sumă importantă la CFR Cluj

"Totuşi, Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes. Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj", susţine sursa citată. 

De asemenea, sursa amintită a scris şi despre decizia atacantului campioanei României de a reprezenta naţionala Algeriei: "Antrenorul său, Dan Petrescu, a anunţat că golgheterul a ales Algeria, în ciuda insistenţelor venite dinspre naţionala României. În condiţiile în care se va transfera în Spania sau Anglia, selecţionerul Algeriei ia în considerare să-l cheme la prima reprezentativă". 

Inclusiv CFR Cluj a confirmat că Billel Omrani e de vânzare şi a anunţat care e suma de transfer pentru care e dispusă să se despartă de golgheterul lui Dan Petrescu. 

  • 2.8 milioane de euro e cota lui Billel Omrani, conform Transfermarkt.de. 
  • Atacantul a petrecut patru ani la CFR Cluj, după ce a mai jucat la AC Arles şi Marseille, club care l-a crescut. 
  • Pentru CFR Cluj, Billel Omrani a jucat în 144 de partide, a marcat 37 de goluri şi a pasat decisiv de 29 de ori. 

viewscnt
Articole similare