Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! FOTO | "În doi ani plec, vei fi singur, îmi vei lua locul!" Messi i-a promis totul lui Neymar, în încercarea de a-l convinge să revină la FC Barcelona

BOMBĂ! FOTO | "În doi ani plec, vei fi singur, îmi vei lua locul!" Messi i-a promis totul lui Neymar, în încercarea de a-l convinge să revină la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

France Football face un anunţ uluitor cu câteva zile înaintea galei în care se va anunţa câştigătorul Balonului de Aur 2019. Revista din Hexagon a făcut publică o discuţie pe care Leo Messi (32 de ani) a avut-o cu Neymar (27 de ani) în vară, când starul argentinian a încercat să-l convingă, şi a reuşit, pe Neymar să revină la Barcelona. Totuşi, transferul brazilianului nu s-a realizat în perioada de transferuri din vară.

"Putem câştiga Champions League doar împreună! În doi ani voi pleca, vei fi singur, îmi vei lua locul!", susţine France Football că i-ar fi transmis Messi lui Neymar, în vară, în discuţiile în care argentinianul de pe Camp Nou a încercat să-l facă pe brazilianul plecat la PSG în 2017 să se întoarcă pe Camp Nou.

În vară, telenoval revenirii lui Neymar la Barcelona a ţinut capul de afiş al marilor ziare ale Europei, dar, în cele din urmă, după mai mult negocieri, mutarea nu s-a realizat. Neymar a rămas la PSG, dar în continuare are aceeaşi dorinţă şi rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, se va întoarce la Barcelona, în iarnă sau în vara viitoare.

Neymar a plecat de la Barcelona la PSG în vara lui 2017, pentru 222 de milioane de euro, tranzacţie care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie.


 

 

Afla mai multe despre: leo messineymarmesajbarcelonarevenire 

viewscnt
Articole similare