Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a contactat un jucător din Premier League pentru a-l transfera la FCSB. Gică Popescu, uimit de calităţile fotbalistului: ”Este incredibil”

Gigi Becali a contactat un jucător din Premier League pentru a-l transfera la FCSB. Gică Popescu, uimit de calităţile fotbalistului: ”Este incredibil”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un jucător din Premier League, al cărui fan declarat este încă din vară, de la Campionatul European de Tineret. Tudor Băluţă este însă decis să rămână la Brighton.

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Tudor Băluţă la FCSB încă de când Viitorul l-a cedat la Brighton, contra sumei de 3 milioane de euro. Patronul FCSB i-a propus atunci lui Gică Hagi o sumă peste cea plătită de englezi, însă nici patronul Viitorului, nici jucătorul n-au făcut cale întoarsă. Gigi Becali avusese încă o tentativă să-l aducă la FCSB, dar Mihai Stoica s-a opus, pe motiv că este prea greoi. Ulterior, omul de afaceri din Pipera i-a reproşat lui Mihai Stoica ratarea unui astfel de jucător.

Acum, Gigi Becali a avut o nouă tentativă de a-l transfera pe Tudor Băluţă la FCSB şi chiar a purtat o discuţie în acest sens. Însă n-a avut nici de această dată succes. Deşi n-a prins niciun minut la Brighton în Premier League, mijlocaşul de 20 de ani i-a transmis lui Gigi Becali că este decis să rămână şi să profite de o eventuală şansă ar primi-o din partea antrenorului.

Gigi Becali încearcă să-l transfere la FCSB, Gică Popescu îi recomadă să rămână la Brighton

Gică Popescu, preşedinte la Viitorul şi unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut România, i-a recomandat lui Tudor Băluţă să nu renunţe atât de uşor. Fostul fundaş al lui Tottenham şi al Barcelonei spune că a avut o discuţie cu Băluţă şi l-a sfătuit să nu ia în calcul vreo eventuală revenire în Liga 1. Nici măcar sub formă de împrumut. Gică Popescu este de părere că mijlocaşul defensiv are suficiente calităţi pentru a juca în Premier League:

”Are nevoie de o perioadă să se adapteze, este încă la început. L-am sfătuit să nu renunţe, să încerce să se antreneze şi, atunci când i se va da ocazia, să profite de ea. Este un jucător cu calitate incredibilă şi ar fi păcat să nu încerce să se impună la echipa de club. Dacă nu va reuşi acolo, va trebui să meargă undeva să joace, pentru că, repet, calitate are foarte multă. Nu are decât 20 de ani, are mult timp de acum încolo. Eu cred că are multă calitate  şi ar fi păcat să renunţe aşa uşor, după trei luni de zile, dacă nu a jucat să îşi ia bagajele şi să se gândească să se întoarcă acasă. Nicidecum. Dar dacă nu va juca acolo, să meargă la altă echipă, unde i se va da ocazia să joace mult mai mult. Este un băiat special şi ştie ce are de făcut. L-am văzut încrezător, l-am văzut dornic să încerce să se impună. Repet, dacă nu se va întâmpla la Brighton, să meargă la altă echipă, tot din Europa, să joace”, a declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: tudor baluta 

viewscnt
Articole similare