Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Gigi Becali le-a mărturisit apropiaţilor pe cine vrea să pună antrenor la FCSB. A vrut să-l înlocuiască pe Vintilă chiar după egalul cu Chindia

BOMBĂ! Gigi Becali le-a mărturisit apropiaţilor pe cine vrea să pună antrenor la FCSB. A vrut să-l înlocuiască pe Vintilă chiar după egalul cu Chindia

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a discutat cu apropiaţii despre antrenorul pe care vrea să-l aducă la FCSB, în locul lui Bogdan Argeş Vintilă. Este vorba despre Edi Iordănescu, o mai veche dorinţă a lui Gigi Becali.

FCSB nu traversează cea mai bună formă şi am putea asista la o schimbare de antrenor. Vicecampioana României are o singură victorie în 2020, 2-1 cu FC Voluntari şi şansele la titlu s-au diminuat semnificativ. Egalul cu Chindia Târgovişte, scor 1-1, din ultima etapă l-a făcut pe Gigi Becali să-şi piardă răbdarea şi a izbucnit. Patronul FCSB-ului i-a dat ultimatum lui Bogdan Argeş Vintilă, să câştige cu FC Botoşani. În caz contrar, a ameninţat că-i va prelua aproape în totalite responsabilităţile.

Gigi Becali a găsit un nou antrenor pentru FCSB

Potrivit Fanatik, Bogdan Argeş Vintilă a fost la un pas să fie schimbat chiar după egalul cu Chindia. Norocul i-a surâs însă. Sursa citată susţine că Gigi Becali a discutat în cercul său de apropiaţi şi le-a transmis că vrea să-l aducă antrenor la FCSB pe Edi Iordănescu, dacă nu intră în play-off cu Gaz Metan Mediaş. Iordănescu jr a reuşit să o învingă însă cu 1-0 pe Dinamo şi, pentru prima dată în istoria clubului, Gaz Metan este în play-off-ul Ligii 1. Performanţa reuşită însă de Gaz Metan l-a făcut pe Gigi Becali să renunţe la tentativa de a deschide negocierile şi, momentan, Bogdan Argeş Vintilă rămâne antrenorul principal la FCSB.

Gigi Becali a vrut şi-n vară să-l pună antrenor la FCSB

Aducerea lui Edi Iordănescu este o dorinţă mai veche a lui Gigi Becali, care până acum nu s-a îndeplinit. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş a fost însă la începutul sezonului foarte aproape de FCSB şi negocierile au ajuns într-un stadiu foarte avansat. Practic, Edi Iordănescu era aşteptat să-şi pună semnătura pe contractul cu FCSB.

De altfel, Gigi Becali era atunci convins că Iordănescu jr nu se va răzgândi: ”Edi a fost la mine acasă ieri! Am vorbit, dar am ajuns la vârsta şi înţelepciunea încât eu sunt un ca un părinte pentru el. I-am spus că pentru el e cel mai mare pas pe care l-ar putea face”.

Până la urmă, discuţiile între cele două părţi au picat şi Edi Iordănescu i-a anunţat pe cei de la FCSB că rămâne la Gaz Metan Mediaş.

Îl ofertează FCSB pe Edi Iordănescu şi în vară?

Cel mai probabil, Gigi Becali nu va renunţa la gândul de a-l aduce pe Edi Iordănescu antrenor la FCSB şi sunt şanse mari să-l oferteze şi în vară. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a reuşit să se califice cu Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1, o performanţă extraordinară pentru medieşeni, care însă nu vor avea dreptul să joace în cupele europene, din cauza insolvenţei.

În acest context, Edi Iordănescu ar putea fi tentat în vară de o nouă provocare. Gigi Becali ar putea profita de această situaţie şi nu este exclus să deschidă din nou negocierile cu el, pentru a-l pune antrenor la FCSB.
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare