Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Gigi Becali s-a dezlănţuit! Finanţatorul FCSB a virat deja banii şi a dat o AVERE pentru marele său vis. Prima reacţie

BOMBĂ! Gigi Becali s-a dezlănţuit! Finanţatorul FCSB a virat deja banii şi a dat o AVERE pentru marele său vis. Prima reacţie

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, se bucură din plin în ultima perioadă, deşi echipa sa nu a mai obţinut vreo performanţă în ultimele sezoane. Omul de afaceri, un familist convins, a ales să-i facă un cadou inedit primei sale nepoate, "de ordinul milioanelor de euro, ca să nu iasă discuţii sau certuri de la bani".

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi români, datorită afacerilor făcute în ultimele decenii. Finanţatorul FCSB şi-a câştigat un capital important de imagine la începutul anilor 2000, în momentul în care a intrat în fotbal, fiind susţinut de oameni importanţi din fenomen. Iar în ultima perioadă, Gigi Becali are încă un motiv de bucurie. 

Gigi Becali, cadou de milioane de euro

Averea impresionantă, de peste 400 de milioane de euro, l-a determinat să ofere cele mai bune contracte din fotbalul românesc, la FCSB, dar şi să facă anumite cadouri de zile mari. 

Recent, Teodora Becali, fiica sa, i-a făcut un cadou spiritual omului de afaceri. Gigi Becali, un familist convins, a aflat că are o nepoată, pentru prima dată, iar finanţatorul FCSB a luat o decizie importantă, în privinţa nou-născutei. Gigi Becali îi va lăsa un cadou "de ordinul milioanelor de euro", pentru a aduce armonie în familie, dar şi pentru a-i asigura nepoatei sale un viitor liniştit. 

”Vorbim de mulţi bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viaţa cumpărată şi e mai bine să laşi lucrurile aranjate şi clare din timpul vieţii, ca să nu iasă discuţii sau certuri de la bani.

Aşa că, în familia Becali, fiecare ştie de ce se va ocupa şi ce va primi în cazul în care el păţeşte ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, a susţinut un apropiat al lui Gigi Becali, pentru Impact.ro.

Gigi Becali, bucurie fără margini în familie

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, e căsătorită cu Alex Mincu, alături de care a avut o nuntă de vis, în toamna anului 2019, într-un local din Snagov. Potrivit informaţiilor de la acea vreme, finanţatorul FCSB a plătit aproximativ 500.000 de euro doar pentru planificarea nunţii. 

La câteva luni distanţă, omul de afaceri a primit vestea mare: "M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: <<Tată, o să ai o nepoată!>>. Păi, îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!", susţinea Gigi Becali. 

Dacă în familie Gigi Becali are lucrurile aşezate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia de la FCSB. Vicecampioana României e aproape să rateze un nou titlu în Liga 1, în faţa rivalei CFR Cluj, dar Gigi Becali se consolează cu gândul că i-ar putea vinde pe Dennis Man sau Florinel Coman pe sume importante, în străinătate.

Urmăreşte cea mai nouă ediţie a emisiunii eGames Report!

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsbgigi becali teodora becaligigi becali transferurigigi becali avere 

viewscnt
Articole similare