Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Ianis Hagi pleacă de la Glasgow Rangers. O formaţie din grupele Ligii Campionilor îl transferă în această iarnă

BOMBĂ! Ianis Hagi pleacă de la Glasgow Rangers. O formaţie din grupele Ligii Campionilor îl transferă în această iarnă

Fotbal

Comentarii

Presa din Turcia vuieşte! Campioana Istanbul Basaksehir a pus ochii pe fotbalistul român Ianis Hagi şi va încerca să-l transfere în această iarnă.

Ianis Hagi nu mai este titular la Glasgow Rangers, iar campioana Turciei, Istanbul Basaksehir, va încerca să profite de acest lucru. Dacă transferul s-ar realiza, fotbalistul român s-ar întoarce în oraşul în care s-a născut în urmă cu 22 de ani, Istanbul.

Ianis Hagi are contract cu Glasgow Rangers până în vara lui 2024, însă nu mai este în graţiile lui Steven Gerrard. A fost titular în începutul de sezon, apoi a fost trecut pe "linie moartă". A fost folosit 75 de minute în meciul cu Lech Poznan, din Europa League, doar pentru că echipa sa era calificată în faza următoare a competiţiei. Românul a şi marcat în poarta polonezilor, unul dintre cele mai uşoare goluri din carieră, dar a avut, per total, o evoluţie solidă.

"O victorie fantastică în deplasare! Sunt încântat că am revenit printre marcatori! Mergem în faza eliminatorie după ce am câştigat grupa. P.S: Am înscris primul meu gol oficial cu capul, în această seară", a postat Ianis Hagi, pe Twitter.

La fel cum s-a întâmplat şi în cazul aventurii de la Genk, Ianis Hagi va cere să fie lăsat să plece dacă nu este folosit mai des. Astfel, nu ar fi exclus ca mijlocaşul ofensiv să fie de acord cu un nou transfer, chiar în ţara unde tatăl său a scris istorie.

Turcii mai scriu că Ianis Hagi este urmărit, în continuare, de formaţii precum Cagliari, Sampdoria şi Sevilla, dar şi de New York City şi FC Toronto. 

BOMBĂ! Ianis Hagi pleacă de la Glasgow Rangers. O formaţie din grupele Ligii Campionilor îl transferă în această iarnă

Ştirea este una surprinzătoare, mai ales după incidentele întâmplate, zilele trecute, la Paris, la partida dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Basaksehir, unde Sebastian Colţescu a fost acuzat de rarism după ce l-a numit pe antrenorul secund, camerunezul Pierre Webo, " ăla negru". 

În acest sezon, Ianis Hagi are două goluri marcat şi opt pase decisive, în 20 de partide disputate. În cariera sa, Ianis Hagi a mai evoluat pentru FC Viitorul Constanţa, Fiorentina, Genk şi Glasgow Rangers. În plus, Hagi are şi 14 partide pentru naţionala de seniori a României

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare