Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA iernii în Liga I. Cristi Tănase, la Universitatea Craiova. Piţurcă a rezolvat marea lovitură înainte de plecare

BOMBA iernii în Liga I. Cristi Tănase, la Universitatea Craiova. Piţurcă a rezolvat marea lovitură înainte de plecare
Comentarii

Universitatea Craiova a fost în centrul atenţiei în această săptămână. După plecarea surprinzătoare a lui Victor Piţurcă, oficialii oltenilor au tot încercat să găsească un antrenor capabil să conducă echipa în lupta pentru titlu.

Plecarea lui Victor Piţurcă a surprins pe toată lumea, mai ales că fostul selecţioner era în discuţii avansate cu mai mulţi jucători pe care dorea să-i aducă la Universitatea Craiova. Pe lângă loviturile pe care le pregătea în centrul defensivei, unde negocia cu Gabriel Tamaş şi cu Valerică Găman, Victor Piţurcă începuse discuţiile şi cu un mijlocaş ofensiv cu mare experienţă în Liga I.

Este vorba despre Cristi Tănase. Conform fanatik.ro, mijlocaşul de 32 de ani şi-ar fi dat acceptul pentru a veni la Universitatea Craiova, înainte de plecarea lui Victor Piţurcă, mai ales că, în Turcia, la Giresunspor, sunt probleme financiare uriaşe. Jucătorii sunt neplătiţi de trei luni, astfel că Tănase era interesat de o eventuală revenire în România la un club de tradiţie care se luptă la titlu, aşa cum este cazul Universităţii Craiova.

Însă plecarea lui Victor Piţurcă i-a dat planurile peste cap lui Cristian Tănase. Mijlocaşul a refuzat să mai revină în Liga I, cel puţin până în momentul în care va mai primi încă o ofertă din prima jumătate a clasamentului, iar acum va continua în liga secundă din Turcia.

Victor Piţurcă a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii caută înlocuitor

Chiar înainte de reluarea pregătirilor, Universitatea Craiova a făcut anunţul care i-a surprins pe fanii oltenilor. Victor Piţurcă nu s-a înţeles cu finanţatorul Mihai Rotaru, astfel că fostul selecţioner a decis să părăsească echipa. Cele două tabere au ajuns la concluzia că nu mai pot colabora şi în a doua parte a sezonului, Victor Piţurcă fiind nemulţumit de atitudinea şefilor clubului, care, conform declaraţiilor antrenorului, nu şi-au respectat promisiunea de a întări lotul echipei în pauza de iarnă.

Victor Piţurcă şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, la doar patru luni de la prezentarea sa pe banca tehnică a oltenilor. Evident, acum, oficialii clubului sunt în căutarea unui nou antrenor care să poată să resusciteze echipa. În plus, imediat după plecarea lui Victor Piţurcă, Universitatea Craiova şi-a prezentat şi primul transfer realizat în această iarnă, Dan Nistor.

Afla mai multe despre: piturcacraiovatanasefcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare