Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Anglia! Şeicii de la PSG cumpără un nume URIAŞ din Albion. Negocierile se poartă în aceste zile

BOMBĂ în Anglia! Şeicii de la PSG cumpără un nume URIAŞ din Albion. Negocierile se poartă în aceste zile

Premier League

Comentarii

QSI, grupul care conduce Paris Saint Germain vrea să cumpere un club istoric din fotbalul englez. Negocierile se poartă în aceste zile.

L’Equipe anunţa negocierile dintre QSI (Qatari Sports Investments Group) şi Leeds United încă de acum câteva luni. Se pare că n-a fost un simplu zvon, pentru că atât presa franceză, cât şi cea engleză anunţă din nou că grupul de investitori de la PSG discută cu şefii clubului de pe Elland Road preluarea lui Leeds United.

Chiar Nasser Al Khelaifi, preşedintele clubului şi reprezentantul QSI (Qatari Sports Investments Group) a fost cel desemnat să poarte ultimele runde de negocieri, care se desfăşoară conform sursei citate ” de luni de zile”. Aceeaşi sursă susţine că ”interesul pentru AS Roma al celor de la QSI nu a fost nicio clipă real". Şeicii PSG-ului vor să cumpere un club de tradiţie din Anglia şi să se lupte cu forţele City, Liverpool, United sau Chelsea”. QSI vrea să obţină o poziţie de forţă în fotbalul britanic, fotbal pe care îl consideră cel mai puternic şi, de unde cred ei, pot ajunge mai uşor să câştige trofee europene.

Financial Times dezvăluia de altfel acum câteva săptămâni că Andrea Radrizzani, actualul boss de pe Elland Road, vrea să vândă clubul Leeds United. Se pare că negocierile dintre Radrizzani şi QSI sunt destul de avansate. Leeds a ratat în acest an promovarea în Premier League în urma playoff-ului. 

Antrenată în prezent de Marcelo Bielsa, Leeds ar urma să primească pentru început câţiva jucători de la PSG pentru a ataca promovarea în sezonul viitor. Primele nume vehiculate de englezi sunt Timothy Weah, Christopher Nkunku, Jese Rodriguez şi Choupo Moting. Leeds a câştigat în istoria sa de 3 ori titlul în Anglia şi a jucat finala Cupei Campionilor în sezonul 1974-1975

Afla mai multe despre: psgleeds united 

viewscnt
Articole similare