Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Belgia! Omul care a plătit 10 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu a fost arestat

Bombă în Belgia! Omul care a plătit 10 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu a fost arestat
Comentarii

Herman Van Holsbeeck, preşedintele lui Anderlecht din momentul transferului lui Stanciu, a fost arestat, miercuri dimineaţă. Fotbalul din Belgia e zguduit de un scandal incredibil.

Mogi Bayat, principalul agent de jucători din Belgia, şi Herman Van Holsbeeck, fostul preşedinte al lui Anderlecht, au fost arestaţi, într-un dosar bombă din fotbalul Belgian.

Antrenorul celor de la Brugge şi doi arbitri au fost şi ei chemaţi de urgenţă pentru audieri. ”Nu avem absolut nimic de ascuns şi vom colabora cu autorităţile. Suntem aici atunci când va fi nevoie de ajutorul nostru”, a fost reacţia oficială a celor de la Brugge.

Au avut loc percheziţii la zece cluburi de prim eşalon, între care şi Standard Liege, Anderlecht, Genk, Oostende şi FC Bruges. La Standard Liege, au fost confiscate contracte legate de transferuri în care a fost implicat Mogi Bayat (Obbi Oulare, Michel Preudhomme, Dino Arslanagic).

Dhnet.be scrie că în total au avut loc 44 de percheziţii, la sediile cluburilor, la responsabili ai grupărilor, agenţi de jucători, arbitri, la un fost avocat, la un birou de contabilitate, la un antrenor, la jurnalişti şi la câţiva posibili complici.

Potrivit parchetului federal, s-au realizat percheziţii şi în Franţa, Luxemburg, Cipru, Muntenegru, Serbia şi Macedonia. Documente şi bunuri plasate în conturi bancare şi în seifuri au fost confiscate.

În total, au participat la operaţiune 220 de poliţişti: 184 în Belgia şi 36 în afara Belgiei.

Presa din Belgia anunţă că zece cluburi sunt vizate de procurori pentru nereguli în privinţa sumelor de transferuri declarate în mod oficial.

Afla mai multe despre: stanciuanderlechtvan holsbeeckarestaribelgia 

viewscnt
Articole similare