Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în familia lui Becali. Fostul patron de la FCSB îşi face de cap după divorţ. Dezmăţ cu bruneta unui multimilionar străin

BOMBĂ în familia lui Becali. Fostul patron de la FCSB îşi face de cap după divorţ. Dezmăţ cu bruneta unui multimilionar străingalerie foto

FCSB

Comentarii

La o lună de la divorţul de fosta sa soţie, Alina, Vasile Geambazi s-a reorientat rapid şi şi-a găsit alinarea în braţele altei femei.

Fostul patron de la FCSB este acum într-o relaţie cu Andreea Ciungan, care, în trecut, s-a iubit cu milionarul senegalez, Kabirou Mbodje. De altfel, conform cancan.ro, modelul a avut o relaţie şi cu un om de afaceri israelian de la care s-a ales cu o vilă în Pipera şi cu o alta de 230 de mii de euro în nordul Bucureştiului.

Vasile Geambazi şi fosta sa soţie, Alina, nu se mai aflau în relaţii bune de la finalului anului 2018, însă toate încercările lui Gigi Becali de a-i împăca au eşuat, astfel că cei doi au divorţat luna trecută. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Cine este Vasile Geambazi

În urmă cu un an, Gigi Becali anunţa că se retrage de la FCSB şi că nepotul său se va ocupa de destinele echipei. Totul a pornit de la rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF. Nemulţumit că Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat, Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal:  "M-am retras. La 4 jumate dimineaţa am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu şi la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu".

Însă, după doar zece luni, la începutul acestui an, latifundiarul din Pipera a preluat din nou controlul şi a revenit la putere la FCSB, iar în acest moment deţine 99,9% din acţiuni. Până în luna ianuarie a acestui an, Vasile Geambazi deţinuse 37% din acţiuni.

viewscnt
Articole similare