Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în fotbalul european! Mircea Lucescu îşi negociază viitoarea destinaţie. Unde a fost surprins antrenorul în seara de Liga Campionilor

BOMBĂ în fotbalul european! Mircea Lucescu îşi negociază viitoarea destinaţie. Unde a fost surprins antrenorul în seara de Liga Campionilor
Comentarii

Mircea Lucescu a fost surprins de camerele televiziunilor în tribunele stadionului San Siro. Antrenorul român a urmărit partida dintre Atalanta şi Şahtior Doneţk, din grupele Ligii Campionilor.

Presa internaţională a profitat imediat de situaţie şi a speculat momentul. Mircea Lucescu a urmărit meciul în tribune alături de Andriy Shevchenko, selecţionerul Ucrainei. Însă fostul mare atacant este dorit insistent la AC Milan, iar antrenorul român ar putea să preia munca începută de Shevchenko la naţională.

În acest moment, AC Milan traversează o perioadă extrem de dificilă, iar în Serie A este pe locul 16 şi are doar trei puncte peste ultima clasată. Astfel, oficialii clubului vor să-l aducă pe fostul atacant al clubului pe banca tehnică.

Marea problemă este că Shevchenko are parte de un parcurs excelent pe banca naţionalei. Ucraina are un avans de cinci puncte în fruntea grupei B din preliminariile pentru Euro 2020. În cazul în care fostul atacant ar accepta oferta venită de la AC Milan, jurnaliştii internaţionali scriu că una dintre posibilele variante pentru banca tehnică a Ucrainei ar fi chiar Mircea Lucescu.

Becali l-a chemat de urgenţă pe Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea, la începutul lunii august, când a acceptat invitaţia lui Gigi Becali de a venit în vestiarul celor de la FCSB pentru a motiva echipa înaintea meciului cu Mlada Boleslav, din turul trei preliminar al Europa League.

Deşi s-a speculat că Mircea Lucescu ar putea să o preia pe FCSB, până la urmă, antrenorul de 74 de ani n-a fost interesat de o eventuală revenire în Liga I.

Mircea Lucescu, legendă în fotbalul ucrainean

Mircea Lucescu a pregătit-o pe Şahtior Doneţk între 2004 şi 2016, perioadă în care a cucerit 21 de trofee. Echipa a câştigat de opt ori campionatul Ucrainei, de cinci ori Cupa Ucrainei, de şapte ori Supercupa Ucrainei şi o dată Cupa UEFA (2009)

Lucescu a fost desemnat de opt ori cel mai bun antrenor din Ucraina (2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), iar în 2009 a fost decorat de preşedintele Ucrainei.

Mircea Lucescu a stabilit următoarele recorduri la Şahtior: cel mai titrat antrenor din istoria clubului, cu 21 de trofee; cele mai multe titluri naţionale obţinute - 8; cea mai lungă perioadă petrecută de un antrenor la conducerea echipei ucrainene - 12 ani; sungurul antrenor din Ucraina care a câştigat o cupă europeană; cele mai multe meciuri în plan intern - 572; cele mai multe meciuri în cupele europene - 134.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare