Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în fotbalul mondial! Acord pentru Ousmane Dembele. Campionul mondial pleacă de la Barcelona pentru 95.000.000 de euro

BOMBĂ în fotbalul mondial! Acord pentru Ousmane Dembele. Campionul mondial pleacă de la Barcelona pentru 95.000.000 de euro

FC Barcelona

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv francez Ousmane Dembele se poate despărţi de FC Barcelona, club la care nu a confirmat aşteptările.

Conform publicaţiei El Desmarque, citată de Goal.com, campionul mondial a avut deja o întâlnire cu reprezentanţii campioanei Angliei, Manchester City, grupare care vrea să îl transfere de la FC Barcelona.

Spaniolii notează că Barcelona ar fi dispusă să îl vândă pe Ousmane Dembele pentru o sumă mai mică decât cea pe care l-a transferat, din moment ce francezul a dezamăgit în cei doi ani şi jumătate petrecuţi pe Camp Nou. Mai exact, Manchester City ar oferi 95 de milioane de euro în schimbul francezului, iar FC Barcelona este de acord, motiv pentru care i-a şi permis francezului să înceapă discuţiile cu englezii.

În vârstă de 22 de ani, Dembele joacă la Barcelona din 2017, atunci când, după ce l-a pierdut pe Neymar pentru 222 de milioane de euro, gruparea catalană a decis să achite nu mai puţin de 125 de milioane de euro pentru francezul de la Borussia Dortmund.

În această perioadă, însă, Dembele a stat mai mult accidentat. 74 de meciuri, 19 goluri şi 17 assist-uri a strâns francezul în tricoul Barcelonei, dar şi nouă accidentări serioase.

Dembele va lipsi de pe teren aproximativ zece săptămâni

FC Barcelona a anunţat, vineri, că fotbalistul Ousmane Dembele va lipsi de pe teren aproximativ zece săptămâni, el având probleme musculare la coapsa dreaptă.

Dembele a suferit o accidentare la bicepsul femural.

Francezul s-a accidentat la meciul cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, la care a fost înlocuit în minutul 26.

În acest sezon, Dembele a jucat în opt meciuri, patru din LaLiga şi patru din Liga Campionilor, şi a ‘nscris un gol.

Afla mai multe despre: dembele 

viewscnt
Articole similare