Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în fotbalul mondial! Cristiano Ronaldo şi Messi, colegi de echipă: anunţul surpriză făcut de cotidianul AS

BOMBĂ în fotbalul mondial! Cristiano Ronaldo şi Messi, colegi de echipă: anunţul surpriză făcut de cotidianul AS

Jucatori

Comentarii

Cristiano Ronaldo ar putea evolua sezonul viitor lângă marele său rival din ultimii 15 ani, Lionel Messi.

În istoria fotbalului au existat mai multe transferuri care i-au şocat pe fanii sportului rege, dar presa din Spania relatează că acesta ar putea să fie cel mai mare şoc din istoria sportului, nu doar a fotbalului. 

Laporta ar încerca să îl aducă pe Cristiano Ronaldo la Barcelona, să facă un cuplu de atac istoric cu Messi, potrivit cotidianului spaniol AS. Aceasta ar putea să fie cea mai mare lovitură atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punctul de vedere al marketing-ului sau al imaginii, scrie jurnalistul Javier Matallanes.

Chiar dacă cei doi fotbalişti nu mai sunt atât de tineri, unii specialişti îi consideră în continuare cei mai buni din lume, iar cifrele sunt de partea celor doi giganţi din fotbal. Un asemenea parteneriat, ar putea să o transforme pe Barcelona într-o forţă la nivel european. 

Pentru a realiza marea mutare, Barcelona ar putea să ofere mai mulţi fotbalişti din echipă precum Griezmann, Sergi Roberto sau Philippe Coutinho, aceasta fiind numele speculate de sursa menţionată. Aceeaşi sursă menţionează că salariul nu ar fi o problemă pentru Barcelona, deoarece cedarea anumitor fotbalişti ar debloca o suma importantă de bani, pentru pretenţiile salariale ale omul care a scris istorie în tricoul lui Real Madrid.  

viewscnt
Articole similare
CTP, despre Ana Maria Popescu: "Tupeu de mahala!"