Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în fotbalul mondial! Messi poate pleca oricând de la Barcelona! ”Da, ne asumăm asta”. Anunţul care zguduie lumea sportului rege

Bombă în fotbalul mondial! Messi poate pleca oricând de la Barcelona!  ”Da, ne asumăm asta”. Anunţul care zguduie lumea sportului regegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cel mai mare cotidian spaniol, El Pais anunţă că Lionel Messi poate pleca de la FC Barcelona.

Din dezvăluirile El Pais, cel mai mare cotidian naţional spaniol, super starul argentinian, Lionel Messi poate pleca de la FC Barcelona la fiecare final de stagiune. Contractul său cu gruparea catalană nu expiră în 2021. Messi a avut grijă ca la fiecare final de sezon, pe 30 iunie, să poată rupă angajamentul unilateral.

Messi, cel mai bine plătit din lume! Cel mai mare contract din fotbalul mondial, dar şi cel mai prost făcut

Catalanii îşi pot pierde cel mai reprezentativ jucător din istoria clubului. El Pais, cel mai important cotidian spaniol la nivel naţional (deci nu unul dedicat în exclusivitate sportului) face anunţul: ”Messi poate pleca atunci când vrea el”.

Căpitanul Barcei şi-a reînnoit acordul cu formaţia sa de suflet de nu mai puţin de 8 ori din 2005 încoace. Conform noii înţelegeri, Messi este cel mai bine plătit fotbalist din lume la această oră, dar îşi poate rupe contractul cu Barcelona dacă doreşte acest lucru.

Se pare că FC Barcelona şi-a asumat acest compromis, doar din dorinţa de a-l face cât se poate de sigur şi de fericit pe cel mai important fotbalist din istori sa. ”Ne asumăm că poate să plece oricând la finalul oricărui sezon. Aşa am convenit” ar fi declarat surse din apropierea clubului azulgrana pentru cotidianul central, El Pais.

Sursa citată susţine că Messi şi-a impus această clauză pentru când va decide să plece în Argentina, singura destinaţie pe care o va lua în calcul, susţin aceleaşi surse, dacă va părăsi Barca.

Cu toate acestea, este greu de crezut că echipe ca PSG sau Manchester City nu l-ar putea tenta pe superstarul argentinian cu un contract fabulos. Iar Pep Guardiola, cu siguranţă va încerca (din nou) să facă asta.

10 titluri de campion al Spaniei are Messi la Barcelona
4 UEFA Champions League a câştigat argentinianul pe Camp Nou
5 Baloane de Aur a cucerit în tricoul Barcei
34 de trofee a cucerit în tricoul catalanilor

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare