Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în fotbalul românesc. Cosmin Contra, foarte aproape de revenirea în campionatul Spaniei: "Am primit ofertele!"

BOMBĂ în fotbalul românesc. Cosmin Contra, foarte aproape de revenirea în campionatul Spaniei: "Am primit ofertele!"

Fotbal intern

Comentarii

La începutul lunii mai, Universitatea Craiova s-a despărţit de Corneliu Papură, iar oficialii oltenilor au avut mai multe nume importante din fotbalul românesc pe lista antrenorilor doriţi pe banca tehnică.

"Nu a avut nicio legătură protocolul de 14 zile în carantină cu eventuala mea revenire în Liga I. Pur şi simplu, am considerat că nu este momentul să mă întorc în România. Aveam alte discuţii înainte de această pandemie şi am vrut să văd când se reia fotbalul pentru a finaliza aceste discuţii.
 
Au fost discuţii din Spania, dar şi din alte ţări. A fost interes, chiar înainte de această pandemie, am avut contact chiar cu echipe din prima ligă care au schimbat antrenori, am fost în cărţi, dar, până la urmă, au fost aleşi alţi antrenori" , a declarat Cosmin Contra la emisiunea Look Sport LIVE.
 
Două echipe din La Liga şi-au schimbat antrenorii înaintea pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial. Espanyol Barcelona, ultima clasată din campionatul Spaniei, şi Celta Vigo, ocupanta locului 17, au fost cele două cluburi care au făcut schimbări pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: cosmin contraspania 

viewscnt
Articole similare