Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Giuleşti. George Copos revine la Rapid. Anunţul făcut după promovarea în Liga 2: "Tocmai am vorbit"

BOMBĂ în Giuleşti. George Copos revine la Rapid. Anunţul făcut după promovarea în Liga 2: "Tocmai am vorbit"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a dezvăluit că George Copos ar urma să revină în Giuleşti, însă după ce "alb-vişiniii" vor promova în Liga 1.

Rapid a câştigat, duminică, meciul cu Slobozia, scor 3-0, şi a obţinut matematic promovarea în Liga 2. La finalul meciului, antrenorul giuleştenilor a făcut un anunţ uriaş privind revenirea lui George Copos.

"Tocmai am vorbit, am discutat, nea George spune că o să fie alături de noi. E moral, dar şi financiar se va implica probabil de la Liga 1", a declarat Daniel Pancu.

Copos, care a condus clubul Rapid timp de 21 de ani, până în 2013, a preferat să stea departe de lumea fotbalului şi să se dedice familiei, după eliberarea din închisoare, din aprilie 2015. 

În martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în "Dosarul Transferurilor", dar a executat doar un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Omul de afaceri a fost acuzat de evaziune fiscală, după ce a declarat că Rapid i-a vândut pe mai puţini bani pe Cristi Dulca, la Pohan Steelers, şi pe Florin Bratu la Galatasaray.

 

Afla mai multe despre: copos 

viewscnt
Articole similare