Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bombă" în Italia! Inter a anunţat că renunţă la cei mai buni jucători. Icardi vrea să joace la o rivală din Serie A

"Bombă" în Italia! Inter a anunţat că renunţă la cei mai buni jucători. Icardi vrea să joace la o rivală din Serie A

Inter Milano

Comentarii

Spre marea dezamăgire a fanilor lui Inter, clubul nerazzurro a anunţat că doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Antonio Conte sunt pe lista de transferuri.

Beppe Marotta, administratorul delegat al lui Inter, a anunţat la Sky Sport că Radja Nainggolan (31 de ani) şi Mauro Icardi (26 de ani) nu mai intră în planurile tactice ale lui Antonio Conte şi au fost puşi pe lista de transferuri. În trecutul recent, ambii jucători au avut probleme la club. 

Nainggolan chiar a fost suspendat sezonul trecut pentru o perioadă scurtă de timp, în timp ce Icardi a ratat o perioadă bună din sezon din cauza problemelor contractuale, mai exact a refuzat să semneze prelungirea contractului, îndemnat fiind şi de Wanda Nara, soţia şi agentul lui. 

  • 80 de milioane de euro este cota lui Mauro Icardi, potrivit transfermarkt.com
  • 24 de milioane de euro a plătit Inter pentru Nainggolan, în urmă cu un sezon. În aceeaşi tranzacţie, la Roma au ajuns şi Davide Santon şi Nicolo Zaniolo

În cazul lui Icardi, Radio Kiss Kiss, o publicaţie apropiată de Napoli, a anunţat că prima opţiune a atacantului argentinian este Napoli şi nu Juventus, aşa cum s-a scris până acum presa din Italia. În orice caz, echipa care îl va cumpăra pe Icardi, pe lângă o sumă importantă pentru transfer, trebuie să îi satisfacă şi pretenţiile salariale, poate exagerate, ale lui Icardi. 

Afla mai multe despre: icardinainggolanintertransfer 

viewscnt
Articole similare