Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Liga 1! Dinamo nu va retrograda, vor fi 18 echipe în Liga 1: "Din informaţiile pe care le am". Cum e posibil | EXCLUSIV

Bombă în Liga 1! Dinamo nu va retrograda, vor fi 18 echipe în Liga 1: "Din informaţiile pe care le am". Cum e posibil | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Istoria din sezonul trecut al Ligii 1 se poate repeta. Dinamo Bucureşti va evita Liga 2, chiar dacă va termina sezonul pe loc retrogradabil în Liga 1, anunţă fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi. El susţine că are informaţii în aces sens.

Mirel Rădoi anunţă surpriza: "Dinamo nu va retrograda, vor fi 18 echipe"

În sezonul 2020-2021, Dinamo Bucureşti a terminat pe un loc care ar fi trimis-o în Liga 2, dar salvarea a fost reprezentată de apariţia a două locuri în plus în Liga 1. Chindia Târgovişte a jucat barajul de menţinere în prima ligă, în timp ce "câinii" şi-au disputat restanţele şi s-au salvat. 

Acum, Mirel Rădoi susţine că alb-roşii vor fi salvaţi, la fel, din informaţiile pe care le are. 

"Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile... Ca un brand atât de puternic să retrogradeze", a declarat Mirel Rădoi, într-un interviu acordat Telekom Sport. 

După 21 de etape din Liga 1, Dinamo Bucureşti e pe locul 15, cu 12 puncte, cu unul peste Academica Clinceni, care ocupă ultimul loc. 

Flavius Stoican VS Mircea Rednic la Dinamo

Iuliu Mureşan l-a dat afară pe Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti şi a garantat pentru Flavius Stoican. Dinamoviştii au fost anunţaţi de Mirel Rădoi la ce să se aştepte.

"Da! Eu îl ştiu pe Stoican şi nu doar că suntem din acelaşi oraş şi suntem prieteni. Îl ştiu ca antrenor. Am participat la antrenamente conduse de el şi este tipul care poate scoate Dinamo, chiar dacă o să zică multă lume că nu are experienţă. Este tipul care se poate face plăcut în orice vestiar, în faţa oricărui grup şi se poate impune prin mai multe metode. Şi să fie diplomat, poate să îşi arate cealaltă faţă şi să fie un tip al dracului, aşa cum zicem noi oltenii", a adăugat fostul selecţioner. 

Mircea Rednic a fost îndepărtat neaşteptat, atunci când se afla în biroul lui Nicolae Badea. 

"Pentru mine a fost ciudat cum Mircea Rednic a reuşit să acumuleze atât de puţine puncte în ultima perioadă şi schimbând foarte mulţi jucători. Bun, aduci străini, nu s-a văzut, până la urmă tot punctele alea le-ai acumulat, pe care le-ai acumulat şi cu jucătorii aştia. De ce să nu continui cu jucătorii ăştia care sunt români şi nu le plăteşti nici cazare? Le plăteşti doar salariu, nu cazare, mâncare, transport şi la sfârşitul anului vezi că poate bugetul e mai mare.

Putea să meargă pe aceeaşi linie, pentru că puncte n-a făcut nici cu străinii pe care i-a adus. Mai mult decât atat! Aducem străini care nu au valoare foarte mare. Ba mai mult, 6-8-10 luni ei nu au jucat! Eu cred că aici a existat o ruptură între jucătorii români şi străini probabil în vestiar, prin prisma antrenorului", a mai spus Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport. 

Cum s-ar salva Dinamo dacă Dumitru Dragomir ar fi preşedinte: "Aş face un împrumut. Acum, 70% retrogradează"

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi retrogradaredinamo bucurestidinamo bucuresti retrogradare 

viewscnt
Articole similare