Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în Liga 1! Echipa din play-off care-l aduce pe Edi Iordănescu. Vărul său urmează să devină preşedintele clubului: ULTIMA ORĂ

BOMBĂ în Liga 1! Echipa din play-off care-l aduce pe Edi Iordănescu. Vărul său urmează să devină preşedintele clubului: ULTIMA ORĂ

Liga 1

Comentarii

O mutare surprinzătoare se prefigurează în rândul unei echipe din play-off-ul Ligii 1. Edward Iordănescu ar putea reveni la Gaz Metan, la câteva luni de la plecare, iar vărul său, Valentin Iordănescu, ar urma să fie instalat preşedinte. Totul depinde de ieşirea din insolvenţă a clubului.

Gaz Metan se află în faţa unui moment decisiv pentru soarta clubului. După ani de zile în care s-a aflat în insolvenţă, clubul din Mediaş va afla, marţi, dacă va trece peste perioada dificilă. În cazul în care Gaz Metan va avea parte de un verdict favorabil, în cadrul clubului ar urma să se producă mai multe schimbări majore, începând de la banca tehnică şi până la conducerea clubului. 

Schimbare de preşedinte în Liga 1! Valentin Iordănescu îl poate înlocui pe Ioan Mărginean la Gaz Metan

Veştile bune pentru Gaz Metan ar putea continua, în acest sezon. După ce clubul s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, medieşenii aşteaptă, marţi, o decizie fericită în privinţa ieşirii din insolvenţă. 

Un nou proces are loc la Tribunalul Sibiu, iar Gaz Metan are şanse mari să iasă din insolvenţă, marţi. În acest caz, clubul nu va mai avea nevoie de un administrator special, funcţie ocupată în acest moment de Ioan Mărginean. Astfel, mandatul oficialului va lua sfârşit, iar în locul acestuia va fi instalat în nou preşedinte. Sursele Telekom Sport au indicat persoana care e favorită să ocupe funcţia de preşedinte al clubului Gaz Metan. 

Este vorba despre team managerul lui Gaz Metan, Valentin Iordănescu, vărul primar al lui Edi Iordănescu. Oficialul care s-a ocupat de partea juridică a clubului este marele favorit pentru a deveni noul preşedinte, susţin sursele Telekom Sport. Totodată, Valentin Iordănescu este şi avocat, iar noua poziţie i-ar aduce o influenţă mult mai mare la Gaz Metan. 

Şanse mari ca Edi Iordănescu să revină la Gaz Metan

Edward Iordănescu a preluat-o pe Gaz Metan în ianuarie 2019, iar în sezonul 2019-2020 al Ligii 1 a reuşit calificarea în play-off, pentru prima dată în istoria clubului. Deşi şi-a îndeplinit obiectivul la Mediaş, fiul fostului selecţioner a plecat pe 1 iunie din funcţie. Imediat după anunţul oficial al despărţirii, Edward Iordănescu a dezvăluit, pentru Telekom Sport, care au fost motivele din spatele acestei decizii. 

Antrenorul a acuzat lipsa unui buget stabil pentru sezonul următor, dar au apărut şi informaţii care au indicat mai multe conflicte pe care le-a avut cu actualul preşedinte al lui Gaz Metan, Ioan Mărginean. Cu Mărginean pe făraş din club, în urma unei decizii favorabile acordate de Tribunalul Sibiu, şansele ca Edward Iordănescu să revină la Mediaş cresc considerabil. 

"Patronul l-a dat afară pe Edi Iordănescu"! Un fotbalist de la CFR Cluj a dezvăluit ce s-a întâmplat după meciul cu Malmo

În afară de Gaz Metan, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe: Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureş, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu şi CFR Cluj. 

 

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang