Experiențe împreună.
You are here:

Bombă în Liga 1. O echipă care se bate la titlu şi care este rivala FCSB-ului i-a făcut o ofertă lui Laurenţiu Reghecampf

Bombă în Liga 1. O echipă care se bate la titlu şi care este rivala FCSB-ului i-a făcut o ofertă lui Laurenţiu Reghecampf

Liga 1

Comentarii

O echipă care se bate la titlu în Liga 1 i-a făcut o ofertă lui Laurenţiu Reghecampf, dar Anamaria Prodan spune că este greu să revină în România. Reghecampf ar fi primit o propunere de la CFR Cluj, care s-a despărţit de Dan Petrescu.

Laurenţiu Reghecampf este liber de contract şi a primit o ofertă interesantă din Liga 1, de la CFR Cluj. Anamaria Prodan susţine că soţul ei se află în relaţii foarte bune cu Nelu Varga - patronul lui CFR Cluj - însă Reghecampf n-a acceptat propunerea venit din Gruia.

CFR Cluj, echipa care i-a făcut o ofertă lui Laurenţiu Reghecampf

Zilele trecute, Dan Petrescu şi CFR Cluj au anunţat că au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Schimbarea a venit după ce campioana României a avut o serie de rezultate negative, cu o singură victorie în ultimele şapte meciuri oficiale.

Imediat, oficialii lui CFR Cluj au căutat variante de antrenori care să continue munca lui Dan Petrescu. Pe listă a apărut astfel şi Laurenţiu Reghecampf, care ar fi primit o ofertă de la CFR Cluj. 

Însă Anamaria Prodan spune că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor pe care nu şi-l pot permite prea multe echipe, mai ales din România: ”Este greu să-l aduci pe Reghecampf din toate punctele de vedere. Este o echipă frumoasă, care chiar merită un antrenor mare”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

”Varga şi Reghecampf vorbesc mereu. Şi înainte de meciuri, şi după meciuri, se felicită. E o relaţie de prietenie. Reghecampf la CFR? Nimic nu e imposibil, dar e cumplit de greu”, a mai spus Anamaria Prodan.

Deşi este liber de contract după ce s-a despărţit de Al Wasl, Laurenţiu Reghecampf n-a fost prea tentat de oferta primită de la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 45 de ani nu vrea în acest moment să revină în Liga 1 şi este mai degrabă tentat să-şi continue cariera în zona arabă, unde speră să semneze un nou contract. 

Edi Iordănescu, favorit să o preia pe CFR Cluj

În paralel cu oferta trimisă pentru Laurenţiu Reghecampf, cei de la CFR Cluj au deschis negocierile şi cu Edi Iordănescu. Ele au fost intensificate după ce Laurenţiu Reghecampf ar fi refuzat oferta de la CFR Cluj.

În acest moment, Edi Iordănescu şi-a dat acordul de principiu să revină în Gruia şi pare o chestiune de timp până când va fi anunţat oficial drept noul antrenor al lui CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna