Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga 1! Starul de 4 milioane de euro, la un pas de transfer. Lovitură pentru Gigi Becali şi FCSB

BOMBĂ în Liga 1! Starul de 4 milioane de euro, la un pas de transfer. Lovitură pentru Gigi Becali şi FCSB

FCSB

Comentarii

Transferuri FCSB: Gigi Becali descurajat de patronul lui FC Botoşani. Valeriu Iftime a dezvăluit pentru Telekom Sport că FC Botoşani a primit o nouă ofertă pentru Marko Dugandzic, atacant care intrase şi pe lista FCSB-ului.

Gigi Becali l-a transferat pe Adrian Petre şi pare dispus să renunţe la Harlem Gnohere, care are şi un contract foarte mare la vicecampioana României. Patronul FCSB-ului a rămas însă impresionat de Marko Dugandzic de la FC Botoşani, atacant care a punctat de 6 ori în cele 5 meciuri disputate la Botoşani. Două dintre reuşite au venit chiar în meciul direct contra FCSB-ului, 2-2 la Botoşani. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera pare să aibă şanse mult mai mici de transfer pentru vârful croat decât pentru Chindriş. Masivul atacant este printre cei mai curtaţi jucători ai formaţiei antrenate de Marius Croitoru.

Marko Dugandzic a început fotbalul la juniorii celor de la NK Osijek, apoi a mai trecut pe la Ternana şi Matera, înainte să se întoarcă acasă, la Osijek. După un an şi jumătate fără realizări notabile, atacantul şi-a reziliat contractul şi a primit şansa de a evolua la FC Botoşani.

În perioada de pregătire, Dugandzic a marcat de cinci ori şi l-a făcut atent pe patronul echipei, Valeriu Iftime. Acesta a declarat, imediat după revenirea din cantonament, că fotbalistul poate ajunge la FCSB, fiindcă formaţia patronată de Gigi Becali nu are în lot un atacant cu calităţile lui Dugandzic.

"Patru milioane şi e al lor. Pot să îi şi spun: <<domnul Becali, la vară aveţi atacant bun de tot. Pregătiţi patru milioane şi jucaţi în Europa League cu el!>>. Marko e numai bun pentru asta", spunea mai în glumă, mai în serios, Iftime, pentru Telekom Sport.

Transferuri FCSB | Gigi Becali, veste proastă dinspre Botoşani. ”Am oferte pentru Dugandzic”

Afaceristul din Botoşani a revenit şi a mărturisit luni, la Telekom Sport, că în acest moment are oferte pentru trei jucători, în afară de cea bine cunoscută pentru Andrei Chindriş (21 de ani), de la FCSB: "La ora actuală am oferte pentru Ofosu, pentru Ashkovski, pentru Dugandzic am o ofertă nouă", a declarat Valeriu Ifitme. Cel mai probabil, oferta pentru atacantul care a impresionat la FC Botoşani vine din străinătate, un detaliu subliniat nu demult şi de presa din ţara sa natală.

Conform presei croate, vârful a fost deja curtat de formaţii din Rusia şi Kazahstan, dar FC Botoşani a refuzat tratativele. ”Am primit o ofertă pe el de un milion şi jumătate de euro, înaintea meciului de la Giurgiu, din Kazahstan. Am spus direct că nu îl dau, nici nu am ascultat oferta” mărturisea luna trecută Iftime, la GSP Live.

Clubul moldovean s-ar putea însă vedea nevoit în această perioadă de potenţială criză economică să renunţe la serviciile atacantului cu cifre impresionante în Liga 1.

  • 15 selecţii şi 13 goluri a adunat Dugandzic la naţionalele U17, U18 şi U19 ale Croaţiei
  • 350.000 de euro este cota lui Dugandzic, conform Transfermarkt.de
  • 6 goluri în 5 meciuri a marcat atacantul pentru FC Botoşani

Transferuri FCSB | Chindriş, aproape de echipa lui Gigi Becali: ”Nu m-am hotărât încă!”

Tot la Telekom Sport, Valeriu Iftime a vorbit şi despre mult vehiculatul transfer al fundaşului Andrei Chindriş de la FC Botoşani la FCSB: "Lucrurile sunt într-o anumită dinamică, impresarul (n.r. - Florin Vulturar) vorbeşte cu domnul Becali, eu am să stabilesc la urmă forma finală, s-o corectăm. El pare un om mai normal decât ceilalţi şi dă o stare normalităţii. El (n.r. - Gigi Becali) vrea să cumpere fotbalişti, vrea să îşi facă o echipă tânără, vrea să aibe viitor în fotbalul românesc.

Nu este un preţ care să satisfacă azi cerinţa mea sau dorinţa mea. Dar nu îmi dau seama dacă preţul e corect sau nu. Să nu fiu exagerat. Nu îmi dau seama ce o să se întâmple în viitorul apropiat cu starea asta econimică. Nu ştiu dacă un transfer de 5-600 mii de euro pentru Chindriş este mic sau este chiar OK în momentul acesta. Nu am hotărât nimic dacă pleacă sau nu", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani de la FC Botoşani, Andrei Chindriş, a avut parte de un sezon foarte bun, atât cu gruparea moldoveană alături de care s-a calificat în play-off, cât şi cu echipa naţională de juniori a României, acolo unde a devenit titular indiscutabil.

În contextul în care Bogdan Planic va pleca foarte curând de la FCSB, Gigi Becali este obligat să caute un înlocuitor pe măsură. FCSB mai are doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, pe Andrei Miron şi Iulian Cristea.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare