Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Liga 1! U Craiova a transferat un fotbalist de 1,25 milioane de euro. Anunţul OFICIAL al oltenilor

Bombă în Liga 1! U Craiova a transferat un fotbalist de 1,25 milioane de euro. Anunţul OFICIAL al oltenilor
Comentarii

Universitatea Craiova a rezolvat un transfer pentru un post deficitar, a anunţat, luni, managerul general al grupării din Bănie, Victor Piţurcă.

Este vorba despre internaţionalul bosniac Goran Zakaric, fotbalist care vine să rezolve problemele pe care Universitatea Craiova le-a avut în ultima vreme în ceea ce priveşte postul de extremă dreapta. Cristi Bărbuţ este singurul jucător de acest profil pe care Victor Piţurcă îl are la dispoziţie, însă fotbalistul venit de la Poli Timişoara nu traversează cea mai bună formă, iar la meciul de la Mediaş nu a prins nici măcar lotul, titular fiind Luis Niţu (18 ani), care este extremă stânga, la bază.

Conform anunţului făcut de Piţurcă, U Craiova s-a înţeles cu Zakaric, care se pregăteşte deja cu oltenii, iar clubul aşteaptă cartea verde a jucătorului bosniac. În plus, Zakaric este accidentat uşor, astfel că mai trebuie să aştepte până la debutul în tricoul Ştiinţei.

"Zakaric, aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămâna, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie", a declarat Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Cine este noul jucător transferat de U Craiova

La 26 de ani, Zakaric este în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Fotbalistul de 1,82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru acre în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri.

Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania. Nu a marcat niciodată pentru Bosnia.

1,25 milioane de euro este cota lui Zakaric, conform Transfermarkt.de

1,87m - atât măsoară noua achiziţie a celor de la U Craiova

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare