Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în Liga I. Becali sparge banca şi dă o nouă lovitură istorică la FCSB. Transfer URIAŞ de ultim moment: "Acum dă 8 milioane"

BOMBĂ în Liga I. Becali sparge banca şi dă o nouă lovitură istorică la FCSB. Transfer URIAŞ de ultim moment: "Acum dă 8 milioane"

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Liga I, iar Gigi Becali a început deja campania de transferuri pentru sezonul următor.

FCSB n-a mai luat titlul în Liga I din 2015, astfel că Gigi Becali nu concepe un nou eşec în sezonul următor. Roş-albaştrii au început campania de transferuri pentru stagiunea care va începe la jumătatea lunii august, iar Toni Petrea va avea sub comandă trei jucători noi.

Marius Briceag va întări banda stânga a defensivei celor de la FCSB, iar Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc sunt atacanţii care vor avea misiunea de a marca pe bandă rulantă pentru roş-albaştri, aşa cum a declarat Gigi Becali că speră să reuşească noile achiziţii. Pe lângă cei trei fotbalişti transferaţi, patronul de la FCSB speră să se şi despartă de câţiva jucători.

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB. Transferul visat de patronul roş-albaştrilor

Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase sunt jucătorii în care latifundiarul din Pipera îşi pune toate speranţele. De altfel, pentru Dennis Man, chiar în această vară, a refuzat o ofertă de şase milioane de euro de la Norwich, iar pentru Florinel Coman le-a transmis americanilor de la Orlando City că aşteaptă suma de zece milioane de euro, însă echipa din MLS s-a retras de la negocieri.

Conform declaraţiilor Anamariei Prodan, Dennis Man nu duce lipsă de oferte şi are şanse foarte mari să plece în această vară. Iar cu banii obţinuţi din jucătorii pe care speră să-i vândă în următoarele luni, Gigi Becali vrea să-l transfere pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova.

Însă patronul de la FCSB are concurenţă mare. Chiar Mihai Rotaru, principalul finanţator al oltenilor, a declarat că are o ofertă importantă din Serie A pentru mijlocaşul său, iar Gigi Becali ar fi dispus să ofere cinci milioane de euro în schimbul lui Alexandru Cicâldău.

"Dacă Craiova vrea 5 milioane de euro pe Mihăilă, Gigi dă acum 5 milioane şi 10% dintr-un viitor transfer. Dar şi Craiova vrea 10-15 milioane. Gigi, dacă vinde un jucător pe 12-14 milioane, dă şi 7-8 milioane de euro, vă spun eu. Da, îl place pe Mihăilă" , a declarat Ioan Becali.

viewscnt
Articole similare