Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I. Ce riscă FCSB, după ce Becali a recunoscut că a jucat la pariuri! Suma uriaşă câştigată în Liga Campionilor

BOMBĂ în Liga I. Ce riscă FCSB, după ce Becali a recunoscut că a jucat la pariuri! Suma uriaşă câştigată în Liga Campionilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că a pariat şi câştigat o sumă imensă la pariuri, iar patronul celor de la FCSB ar putea avea probleme serioase după acest autodenunţ.

Gigi Becali a anunţat că a pariat pe meciurile din Liga Campionilor şi a câştigat 25.000 de euro. Patronul de la FCSB a încălcat astfel regulamentul FRF.

Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei.

În toate cazurile, organul jurisdicţional va decide confiscarea valorilor materiale sau financiare implicate în comiterea abaterii. Aceste valori vor fi folosite pentru programele de dezvoltare a fotbalului”, scrie în Regulamentul Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal.

Chiar dacă Becali este patronul celor de la FCSB, echipa de fotbal nu riscă nicio sancţiune în cazul în care se va demonstra vinovăţia lui Becali. Mai mult, acesta are şi varianta de apărare, anunţând că o să spună că a minţit în cazul în care comisiile vor demara o anchetă.

Afla mai multe despre: becalifcsbpariuri 

viewscnt
Articole similare