Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I! Cea mai mare ţeapă din istoria lui Dinamo. Şeicii care negociază cu Negoiţă, implicaţi într-un scandal uriaş: "N-aţi băgat un ban!"

BOMBĂ în Liga I! Cea mai mare ţeapă din istoria lui Dinamo. Şeicii care negociază cu Negoiţă, implicaţi într-un scandal uriaş: "N-aţi băgat un ban!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte intens pentru unul dintre cele mai importante momente din istoria clubului, mai exact, trecerea sub conducerea fondului de investiţii Abu Dhabi Business Development.

Însă mutarea s-ar dovedi un adevărat eşec pentru suporterii dinamovişti. Grupul de investiţii unde este preşedinte Tahnoon Nimer deţine şi clubul din liga a doua engleză, Charlton. Iar după ultimul meci jucat în Championship, înfrângerea 0-1 cu Middlesbrough, a izbucnit un adevărat scandal în conducerea clubului.

Preşedintele Matt Southal îi acuză pe şeicii care deţin controlul la echipă, în frunte cu Tahnoon Nimer, că n-au băgat niciun ban de la preluarea clubului. Astfel, fără un buget de transferuri sau fără salarii atrăgătoare, Charlton este foarte aproape de a retrograda în liga a treia.

Imediat după meciul disputat la finalul săptămânii trecute, Matt Southal a trimis un mesaj disperat pe pagina de Twitter a clubului Charlton în care îi acuză pe şeici de managementul dezastruos pe care-l au.

"Tahnoon Nimer a trimis o scrisoare denigratoare la adresa mea. Ce mai putem spune când conducerea clubului nu a făcut plăţile necesare către EFL şi n-a ţinut cont de numeroasele avertismente primite. În plus, este dezamăgitor faptul că acţionarii clubului se gândesc să cumpere şi să investească la Dinamo Bucureşti, în condiţiile în care nu au dat nici măcar un ban către Charlton din toate sumele promise" , se arată în mesajul trimis de Matt Southal.

Negoiţă, aproape de a vinde clubul. Dinamo îi atrage pe şeici

Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar în ianuarie a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti!

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar la finalul lunii trecute, preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut.

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare