Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club uriaş din fotbalul românesc. Transfer spectaculos în lupta pentru titlu

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club uriaş din fotbalul românesc. Transfer spectaculos în lupta pentru titlu

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a avut un start fulminant de sezon, însă, în ultima lună, au apărut din ce în ce mai multe probleme în lotul oltenilor, iar asta s-a văzut şi în rezultate.

Şapte victorii obţinuse Universitatea Craiova în primele şapte etape din actualul sezon al Ligii I, iar Cristiano Bergodi părea alegerea perfectă pentru banca tehnică a echipei. Însă, după primele înfrângeri apărute, Mihai Rotaru a luat decizia de a se despărţi de antrenorul italian, iar echipa a fost preluată de Corneliu Papură.

Cu o singură victorie în ultimele patru etape disputate, Universitatea Craiova a pierdut bătălia pentru primul loc, cel puţin pentru moment, cu FCSB, care are şase victorii consecutive în Liga I şi un avans de două puncte faţă de olteni. Pe locul al treilea se află CFR Cluj, care tocmai ce s-a despărţit de antrenorul care i-a adus ultimele trei titluri, Dan Petrescu.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club uriaş din fotbalul românesc

Pentru a avea din nou şanse importante în lupta pentru titlu, Mihai Rotaru pregăteşte acum adevărate lovituri pe piaţa transferurilor. Conform sport.ro, Universitatea Craiova a demarat negocierile şi speră să transfere mai mulţi jucători de la Astra. 

Cu mari restanţe financiare, fără rezultate în Liga I şi cu patronul Ioan Niculae internat din cauza coronavirusului, clubul giurgiuvean este foarte aproape de a-şi pierde cei mai buni jucători. David Lazar traversează cea mai bună perioadă a carierei, iar evoluţiile sale din Liga I au fost remarcate şi de selecţionerul Mirel Rădoi, care i-a oferit debutul la prima reprezentativă a României, luna trecută, portarului de 29 de ani. Acum, Mihai Rotaru vrea să-l aducă liber de contract pe David Lazar, iar alături de el speră să transfere alţi trei jucători de bază ai giurgiuvenilor.

Starul Astrei, Constantin Budescu, Mihai Răduţ şi Valentin Gheorghe sunt ceilalţi fotbalişti doriţi insistent de olteni. Neplătiţi de mai bine de trei luni, jucătorii Astrei îşi pot depune memorii pentru a rămâne liberi de contract, iar oficialii Universităţii Craiova sunt pregătiţi să le satisfacă toate pretenţiile financiare celor patru fotbalişti de la Astra Giurgiu.

viewscnt
Articole similare
Gica Hagi, primul transfer la Farul! Cine este fostul jucator de la CFR Cluj si FCSB care vine la...