Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I! Gnohere, OUT de la FCSB. Becali s-a săturat şi îl vinde acum pe atacantul francez

BOMBĂ în Liga I! Gnohere, OUT de la FCSB. Becali s-a săturat şi îl vinde acum pe atacantul francez

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă excelentă, iar rezultatele obţinute de echipa lui Bogdan Argeş Vintilă sunt extrem de bune. Astfel, Becali a început din nou să spere la titlu şi anunţă o iarnă plină de transferuri spectaculoase.

Din 2015 n-a mai luat FCSB niciun titlu în Liga I. Roş-albaştrii speră acum ca după o pauză de cinci sezoane să încheie seria neagră şi să îşi treacă în palmares un nou trofeu. Deşi startul de sezon a fost cu adevărat dezastruos, FCSB fiind la un moment chiar pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, echipa şi-a revenit ulterior, iar acum are zece meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

În aceste condiţii, Gigi Becali speră acum să-şi păstreze cei mai buni jucători şi are în plan să facă transferuri pe bandă rulantă în pauza de iarnă, astfel încât Bogdan Argeş Vintilă să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători din Liga I.

Gnohere pleacă de la FCSB. Becali îl vinde în iarnă

Adrian Petre, de la Esbjerg, şi Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan Mediaş, sunt principalele ţinte ale roş-albaştrilor pe piaţa transferurilor. Cum ambii fotbalişti evoluează pe postul de atacant, Gnohere, Tsoumou şi Hora se vor despărţi, cel mai probabil, de vicecampioana României.

"A zis şi Dan Petrescu, trebuie să ai un portar bun şi un atacant bun. Avem portar bun, dar ne trebuie şi nouă un atacant. Nu zic că nu sunt mulţumit de Gnohere, dar vreau ceva mai bun. Vreau ceva mai bun decât Gnohere, Tsoumou şi Hora.

Am o ofertă pentru Gnohere, mică, dar este bună. Sunt dispus să-l las să plece. Eu vreau un marcator, care să bage mingea în poartă. Vreau un atacant mobil, unul în genul celui de la Barcelona, Suarez, bine, păstrând proporţiile" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Pe lângă plecarea lui Gnohere, FCSB s-ar putea despărţi de un alt jucător extrem de important din lot. Bogdan Planic îşi va încheia contractul cu vicecampioana României, la finalul sezonului, iar Fenerbahce sau Steaua Roşie Belgrad au intrat deja în cursă pentru a obţine semnătura fundaşului sârb.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare