Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I! Ladislau Boloni, la FCSB. Becali poate da cea mai mare lovitură din istoria clubului: "Duce jucătorii la alt nivel"

BOMBĂ în Liga I! Ladislau Boloni, la FCSB. Becali poate da cea mai mare lovitură din istoria clubului: "Duce jucătorii la alt nivel"

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015, iar în acest sezon, echipa lui Gigi Becali este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

FCSB poate rata din nou titlul în Liga I. Echipa patronată de Gigi Becali este foarte aproape de a rămâne fără trofeu şi în actuala stagiune, ultimul campionat fiind cucerit în 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă. În acest moment, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

În cazul în care echipa sa nu va câştiga lupta pentru titlu cu ardelenii şi cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a primit, din partea lui Basarab Panduru, cea mai bună propunere pentru banca tehnică a roş-albaştrilor. După ce a pregătit, de-a lungul carierei, naţionala României şi echipe uriaşe de club, precum Sporting Lisabona, AS Monaco, PAOK sau Standard Liege, Ladislau Boloni a rămas acum liber de contract, după despărţirea de Antwerp.

Becali poate da marea lovitură. Ladislau Boloni, propus la FCSB

"Avem un mare antrenor care în momentul ăsta e liber de contract, Ladislau Boloni. Echipele de la noi care vor să ducă jucătorii la un alt nivel pot profita de asta. Eu bănuiesc că ar vrea să se întoarcă.

Poate să-l aducă FCSB, poate să-l aducă Craiova, poate să-l aducă Dinamo. Echipe care vor să intre într-un fotbal de alt nivel. E păcat să nu aduci un asemenea antrenor în România. Sunt antrenori şi la noi care puteau să meargă in altă parte şi care au rămas aici, aşa cum sunt Hagi sau Petrescu, dar să îl ai pe Boloni în Liga 1, asta înseamnă că mergi la un alt nivel" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

La finalul săptămânii trecute, Ladislau Boloni s-a despărţit de Antwerp, echipă pe care o pregătea din 2017. Înainte de încheierea prematură a campionatului în Belgia, din cauza pandemiei de coronavirus, antrenorul român era cu Antwerp pe locul 4 în clasament.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalipanduruboloni 

viewscnt
Articole similare