Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în Liga I! O nouă trădarea istorică la FCSB. Lovitură dură primită de Becali de la o mare rivală din campionat

BOMBĂ în Liga I! O nouă trădarea istorică la FCSB. Lovitură dură primită de Becali de la o mare rivală din campionat

FCSB

Comentarii

FCSB are unul dintre cele mai bune loturi din Liga I, însă Gigi Becali anunţă schimbări masive în vara acestui an în echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă.

Gigi Becali i-a pus pe jucătorii de la FCSB să semneze că sunt de acord cu înjumătăţirea salariului pentru următoarele şase luni, însă nu toţi fotbaliştii de la vicecampioana României au fost de acord. Spre exemplu, Bogdan Planic şi Harlem Gnohere nici n-au vrut să audă de măsura impusă de Gigi Becali, astfel că au refuzat să primească doar jumătate din salariul lunar.

Cei doi au fost băgaţi în şomaj tehnic, alături de alţi jucători aflaţi pe lista neagră a lui Gigi Becali, Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Marko Momcilovic şi Adi Popa. Bogdan Planic şi Harlem Gnohere mai au contract cu FCSB până în vara anului următor, iar acum vor să meargă la comisiile federale pentru a-şi recupera toţi banii de la vicecampioana României.

ŞOC la FCSB! Becali primeşte o nouă lovitură grea

În aceste condiţii, e clar că cei doi vor pleca de la roş-albaştri în vara acestui an, iar fundaşul central nu duce lipsă de oferte. Bogdan Planic este dorit insistent de FC Ural, din Rusia, şi de Fenerbahce, una dintre cele mai importante echipe din Turcia. Însă marea surpriză vine chiar din Liga I, unde fundaşul central poate continua şi în sezonul următor.

La fel cum s-a întâmplat şi cu Mihai Bălaşa, pe care l-a luat de la FCSB după ce Gigi Becali a intrat în conflict cu jucătorul, Mihai Rotaru speră să dea marea lovitură şi cu Bogdan Planic. Universitatea Craiova s-a despărţit deja de Dielna, Martic şi Ferreira, iar acum este în căutarea unor jucători care să îi transforme pe olteni în marii favoriţi la titlu în stagiunea următoare.

Mihai Rotaru e pregătit să-i îndeplinească toate pretenţiile financiare lui Bogdan Planic, conform prosport.ro, şi speră să-l convingă pe fundaşul central sârb să vină sub comanda lui Corneliu Papură. În plus, sursa citată notează că finanţatorul oltenilor mai pregăteşte o altă lovitură pentru centrul defensivei. Valerică Găman, ajuns la 31 de ani, pare să fie pregătit pentru o revenire în fotbalul românesc, iar Universitatea Craiova pare a fi destinaţia ideală.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauaplanic 

viewscnt
Articole similare