Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombă în Liga I! Partida la care mafia pariurilor s-a implicat! Echipele acuzate de blat

Bombă în Liga I! Partida la care mafia pariurilor s-a implicat! Echipele acuzate de blat

Superliga

Comentarii

”Dosarul Bochum”, ancheta nemţilor cu privire la mai multe meciuri trucate din fotbal, include, printre altele, şi o partidă din Liga I. Cuvântul ”blat” s-a auzit şi la conferinţa de presă de după meci

Gazeta Sporturilor prezintă, în exclusivitate, detalii neştiute despre o partidă suspectă din Liga I. Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa, din 23 mai 2009, apare în ancheta procurorilor din Germania în zona de ”partide suspecte”.

După meci, chiar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pronunţa cuvântul ”blat” în conferinţa de presă. ”Dacă aş fi simplu suporter, aş fi spus că e blat. E incredibil cum au jucat unii fotbalişti, scorul putea fi mai mare”, a spus antrenorul. În date apar două nume: Cvrtak şi Sapina, cei care conduc grupul infracţional care a câştigat bani grei pe meciul din România.

Pariurile monitorizate de procurori pe meciul Gaz Metan - Gloria 3-1 sunt doar cele plasate în Europa. Există dovezi clare că Marijo Cvrtak a mizat 1600 de euro pe meciul din România.

La 20:29, ora României, Gaz Metan conducea cu 3-0, iar Cvrtak discută deja cu prietenii săi, spunându-le că a câştigat 7.000 de euro. Nu există nicio informaţie în privinţa sumelor pariate şi a câştigurilor înregistrate de partenerii săi care au avut informaţia, după cum scrie gsp.ro.

Afla mai multe despre: mecitrucatblatliga 1medias bistritasabau,  

viewscnt
Articole similare